Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Tuotetta ei ole saatavilla valitussa kaupassa

Atria Hanger Steak n. 2 kg pakaste

På svenska

TuotetiedotHyvää Suomesta

Ainesosat

naudan pallealihas

Paistettu;

Säilytys- ja käyttöohjeet

Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILARARE ~ 50 °CMEDIUM ~55 °CWELLDONE ~ 65 °C

Alkuperämaa/valmistusmaa

Suomi

Markkinoija

ATRIA SUOMI OY
PL 900
60060 ATRIA

EAN

2378456200007

Ravintosisältö

Avaa
  • Polarica poronkäristys 500 g pakaste
    14,55/kpl29,10/kg
  • Rönkä poronkäristys 400g pakaste
    12,10/kpl30,25/kg
  • Gourmet Quality karitsan sisäfilee n500g pakaste
    39,90/kg
  • Atria broileri 1250g
    8,15/kpl6,52/kg
  • Pirkka suomalainen poronkäristys 240g pakaste
    6,89/kpl28,71/kg
  • Campovilla Iberico porsaan secreto n1kg pakaste
    27,90/kg
  • Familia lampaanpaisti luuton n. 2,5 kg pakaste
    34,75/kpl13,90/kg
  • Pirkka poron sisäfilee n. 150g pakaste
    57,50/kg
  • Pirkka poron ulkofilee 200g pakaste
    12,30/kpl61,50/kg
  • Gourmet Quality karitsan potka 3kpl/vakuumi n1,3kg pakaste
    25,87/kpl19,90/kg
  • Polarica Arkikäristys saksanhirvestä ja siasta 500 g pakaste
    9,79/kpl19,58/kg
  • Rönkä naudan veri 0,5 l pakaste
    5,15/kpl10,30/l
  • Pirkka riistakäristys 480g pakaste
    7,89/kpl16,44/kg
  • Atria broilerinmaksa 300g kokonainen pakaste
    2,89/kpl9,63/kg
  • Rönkä karitsa jauheliha 400g pakaste
    5,99/kpl14,98/kg
  • Polarica poronkäristys 240g pakaste
    5,99/kpl24,96/kg
  • Hungry Chef Eye round naudanliha pihvi 250g pakaste
    9,09/kpl36,36/kg
Tarkista oletko kaupan K‑Citymarket Espoo Iso Omena toimitusalueella.
Ostoskori
0,00
    Ostoskorin toiminnot

    Tuotetta ei ole saatavilla valitussa kaupassa

    Atria Hanger Steak n. 2 kg pakaste

    På svenska

    TuotetiedotHyvää Suomesta

    Ainesosat

    naudan pallealihas

    Paistettu;

    Säilytys- ja käyttöohjeet

    Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILARARE ~ 50 °CMEDIUM ~55 °CWELLDONE ~ 65 °C

    Alkuperämaa/valmistusmaa

    Suomi

    Markkinoija

    ATRIA SUOMI OY
    PL 900
    60060 ATRIA

    EAN

    2378456200007

    Ravintosisältö

    Avaa
    Kauppakassi

    Tee ostoksesi nopeammin!

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä usein ostamasi tuotteet ostoskoriin yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun >