Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Atria kanan paistileike lempeästi chilillä marinoitu on erinomainen raaka-aine moneen ruokaan. Paistileikkeen voi kypsentää helposti pannulla, uunissa tai grillissä. Paistileike sopii aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin, kuten fajitaksiin tai tortilloihin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Paistileike on suomalaista kananlihaa kanan reisiosasta. Paistileikkeet kannattaa ottaa huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 14 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Paistileikkeen valmistus kestää hieman pidempään, koska se on esimerkiksi ohutta fileeleikettä paksumpi pala. Lihalämpömittarilla varmistat parhaiten optimaalisen lämpötilan. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.