Yhteysvirhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Pastöroimattomasta alppilehmän maidosta valmistettu 3kk kypsynyt Sveitsin herkku! Juustoa pidetään kypsytyksen aikana suolaliemessä, jossa on joukossa yrttejä, viiniä/omenasiideriä ja mausteita. Tästä muodostuu juustolle ominainen hieman yrttinen maku, punertava kuori ja voimakas tuoksu. Käytetään, usein ruoanlaitossa, raclettessa tai juustolautasella. Maista ja ihastu! Yksittäisen tuotteen keskimääräinen paino on 150 g.

L
Laktoositon
L
Laktoositon

Emmi Appenzelier n 150g TK

Tuote ei ole saatavilla valitsemassasi kaupassa.

Miksi en näe tuotteen hintaa enkä voi ostaa sitä?

Jos haluat nähdä tuotteen hinnan tai ostaa tuotteen verkkokaupasta, valitse ensin kauppa, josta tuote on saatavilla. Hyllysaatavuuden voit varmistaa ottamalla yhteyttä kauppaan.