Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Hiutaloidut kauraleseet sisältävät proteiinia (16 %) ja runsaasti ravintokuitua (17 %), B1-vitamiinia sekä kivennäisaineita, kuten magnesiumia, rautaa ja sinkkiä. Leseet sopivat ripotteeksi, smoothieihin, puuron valmistamiseen, leivontaan ja ruuanvalmistukseen. Leseitä voi käyttää esimerkiksi murekkeissa ja pyöryköissä korppujauhojen tapaan tai lisätä niitä sämpylätaikinaan tuomaan makua ja pehmeyttä. Kotimaisesta kaurasta valmistetut kauraleseet saavat samettisen rakenteen ja makunsa Fazerin myllyssä Lahdessa, jossa ne hiutaloidaan pehmeän herkullisiksi. Tuotteille on myönnetty Suomen Sydänliiton Parempi valinta -sydänmerkki sekä Hyvää Suomesta Joutsenlippu -alkuperämerkki.
Tuotemerkki: Fazer