Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin. Pinnoittamaton pannu ei naarmuunnu. Ei sisällä PFOA:ta. Energiatehokas kolmikerrospohja. Niittikiinnitetty teräskahva. Runko ruostumatonta terästä. Käsinpesu karkealla keittiösienellä. Takuu 2 vuotta.älä kuumenna pannua heti täydellä teholla vaan portaittain. Lisää aina öljy tai voi ennen paistamisen aloitusta. Muista, että teräspannu toimii pienemmällä lämmöllä ja käytä voita tai öljyä enenmmän,kuin mitä käyttäisit pinnoittetulla pana. Anna paistettavan tuotteen rauhassa paistua ennen sen kääntämistä. Käsittele pannu aluksi ja myöhemmin tarpeen mukaan öljyllä,joka kestää korkeita lämpötiloja(esim. kookosöljy). Lisää puhtaalle pane reilusti öljyä. Kuumenna sitten pannu pikku hiljaa niin kuumaksi,että öljy alkaa savuta. Sammuta liesi ja anna pannun rauhassa kylmettyä. Lopuksi pyyhkäise ylimääräinen öljy pannulta puhtaalla talouspaperilla.