Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Aito Cheddar Viskissä yhdistyy kahden suomalaisen käsityöläisen pitkään kypsyneet nautinnot. The Helsinki Distilling Companyn rukiista ja ohrasta valmistettu ruisviski antaa cheddarille tammitynnyrin karamellimäistä luonnetta, joka pureutuu suomalaisuuden ytimeen. Viskiä on kypsytetty vähintään kolme vuotta ja cheddaria vähintään kahdeksan kuukautta. Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin. Nauti aidoista hetkistä yksin, yhdessä, arjessa, juhlissa, tarjottimella, kekseillä, leivällä, salaatissa, keitossa, ruoanlaitossa, grillissä, jälkiruokana tai mihin vain luovuus asettaa rajoja.