Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Tuotetta ei ole saatavilla valitussa kaupassa

Pirkka suomalainen porsaan uuniliha n.800g

Pirkka suomalainen porsaan uuniliha sopii nimensä mukaisesti sellaisenaan kypsennettäväksi uunilihaksi. Voit kypsentää lihan myös keittämällä. Tarjoa liha viipaloituna perunalisäkkeen kanssa tai paloittele kypsä liha keittoon, pataan tai kastikkeeseen. Suomalaista sianlihaa, tuotteella on Hyvää Suomesta -joutsenlippumerkki.
På svenska

TuotetiedotHyvää Suomesta

Ainesosat

suomalainen porsaan etuselkä

Suojakaasu;Paistettu;

Säilytys- ja käyttöohjeet

Säilytys alle +4 °C (max. +6 °C)

Ota porsaanliha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Mausta liha ja pane uunivuokaan. Kypsennä kokonainen liha 150-175 asteessa. Aikaa kuluu noin 2-2½ tuntia/kg. Voit kypsentää lihan myös keittämällä. Tarjoa liha viipaloituna perunalisäkkeen kanssa ja paloittele kypsä liha keittoon, pataan tai kastikkeeseen.

Alkuperämaa/valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

ATRIA SUOMI OY
PL 900
60060 ATRIA

Valmistuttaja

Kesko Oyj
PL 1
00016 KESKO

EAN

2386449400006

Ravintosisältö

Avaa

Muut

  • Jensen's Pulled Pork 550g
    6,19/kpl11,25/kg
  • Pirkka suomalainen porsaan kassler miedosti suolattu n.1,2kg
    7,91/kpl6,59/kg
  • Pouttu Pulled pork BBQ 450g kypsä
    5,99/kpl13,31/kg
  • Porsas niska kg
    8,90/kg
  • Jensen spareribs 550g BBQ sous vide
    6,99/kpl12,71/kg
  • Porsaan Ribs lihamestarilta kg (Mainitsethan "viesti kaupalle" kentässä...
    9,90/kg
  • Porsaan kassler lihamestarilta kg
    10,90/kg
  • Tamminen porsaan sydän n350g
    2,43/kpl6,95/kg
Tarkista oletko kaupan K‑Citymarket Espoo Iso Omena toimitusalueella.
Ostoskori
0,00
    Ostoskorin toiminnot

    Tuotetta ei ole saatavilla valitussa kaupassa

    Pirkka suomalainen porsaan uuniliha n.800g

    Pirkka suomalainen porsaan uuniliha sopii nimensä mukaisesti sellaisenaan kypsennettäväksi uunilihaksi. Voit kypsentää lihan myös keittämällä. Tarjoa liha viipaloituna perunalisäkkeen kanssa tai paloittele kypsä liha keittoon, pataan tai kastikkeeseen. Suomalaista sianlihaa, tuotteella on Hyvää Suomesta -joutsenlippumerkki.
    På svenska

    TuotetiedotHyvää Suomesta

    Ainesosat

    suomalainen porsaan etuselkä

    Suojakaasu;Paistettu;

    Säilytys- ja käyttöohjeet

    Säilytys alle +4 °C (max. +6 °C)

    Ota porsaanliha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Mausta liha ja pane uunivuokaan. Kypsennä kokonainen liha 150-175 asteessa. Aikaa kuluu noin 2-2½ tuntia/kg. Voit kypsentää lihan myös keittämällä. Tarjoa liha viipaloituna perunalisäkkeen kanssa ja paloittele kypsä liha keittoon, pataan tai kastikkeeseen.

    Alkuperämaa/valmistusmaa

    Suomi

    Valmistaja

    ATRIA SUOMI OY
    PL 900
    60060 ATRIA

    Valmistuttaja

    Kesko Oyj
    PL 1
    00016 KESKO

    EAN

    2386449400006

    Ravintosisältö

    Avaa
    Kauppakassi

    Tee ostoksesi nopeammin!

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä usein ostamasi tuotteet ostoskoriin yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun ›