Hyppää sisältöön
Yhteysvirhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

St. Bernardus -luostarijuusto on puolikova juusto, joka valmistetaan pastöroidusta lehmänmaidosta. Tämä juusto tehdään perinteisellä tavalla flaamilaisissa luostareissa Belgiassa. St. Bernardus -luostarijuusto kypsyy kuuden viikon ajan kosteissa kellareissa, mikä antaa sille täyteläisen, pehmeän ja kermaisen maun. Aidosti käsityönä tehty juusto – sen myös maistaa! Tämä juusto sopii erinomaisesti erikoisoluen, kuten trappistioluen, kanssa, mutta se on myös herkullista leivän päällä.

St Bernardus luostarijuusto n.2,2kg

Tuote ei ole saatavilla valitsemassasi kaupassa.

Miksi en näe tuotteen hintaa enkä voi ostaa sitä?

Jos haluat nähdä tuotteen hinnan tai ostaa tuotteen verkkokaupasta, valitse ensin kauppa, josta tuote on saatavilla. Hyllysaatavuuden voit varmistaa ottamalla yhteyttä kauppaan.