Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
’Nduja on Italian saappaankärjessä sijaitsevan Calabrian herkullinen erikoisuus, sianlihasalami. Villanin ’nduja valmistetaan perinteisen reseptin mukaisesti sianlihasta ja chilipippurista. Siinä on mausteinen, voimakas maku sekä pehmeä rakenne. Tämä levittyvä salami on todella monikäyttöinen ja sitä voi käyttää mihin tahansa ruokaan, johon kaivataan tulisuutta. Se on erinomaista pizzassa, pastakastikkeessa tai jopa leivän päälle levitettynä. Tulinen ja pehmeä salami luonnonsuolessa. Pakattu vakuumiin. Gluteeniton. Ei sisällä maitojohdannaisia. Vain luontaisia aromeja. Yksittäisen tuotteen keskimääräinen paino on 400 g.
Huomaathan, että tuotteen todellinen hinta ja paino vaihtelee yksilöittäin. Arvioitu kappalehinta on laskettu tuotteen keskimääräisen painon mukaan.