Kilpailut
Osallistu ja voit voittaa upean Lapuan Kankureiden Aino villahuovan!

Osallistu ja voit voittaa upean Lapuan Kankureiden Aino villahuovan!

Suomalaisten rakastama kesäherkku leivottu uuteen muotoon

Syksyn kynnyksellä Aino-jäätelöt saavat joukkoonsa uusia hurmaavia makuvariantteja. Kesäinen herkku, murutaikinasta ja vastapoimituista mustikoista tehty piirakka on leivottu uuteen muotoon ja löytyy nyt vuoden ympäri K-Kauppojen jäätelöaltaista. Ainon Mustikkamuru-uutuusjäätelössä piirakanpalat yllättävät mustikkakermajäätelön seassa ja mustikkafiilistä lisää herkullinen mustikkakastike sekä rapeat mustikan palat.

AINO Mustikkamuru 680x300

Herkullisen hedelmäinen uutuusmaku

Aino Suklaa & Mango on valmistettu osin hävikiltä pelastetusta jäätelömassasta. Kun jäätelökoneet käynnistetään, vie aina pienen hetken ennen kuin reseptiikka on saatu kohdalleen ja jäätelömassa on valmis purkitettavaksi. Ottamalla tätä jäätelömassaa talteen voidaan luoda aivan uusia herkkuja ja vähentää samalla ruokahävikkiä. Tämä täydellinen jälkiruokaherkku on saanut inspiraationsa hedelmätäytteisestä suklaakakusta, ja jäätelössä täyteläinen suklaa yhdistyykin raikkaaseen mangokastikkeeseen sekä makeisiin päällyskrokantteihin.

AINO SuklaaMango 900ml 680x300

Ainon kaurajäätelösarja täydentyy klassisella makuyhdistelmällä

Tänä syksynä myös vegaanisista jäätelöistä nauttivia hemmotellaan toden teolla, kun Aino tuo kauppoihin kaurapohjaisen version rakastetusta klassikosta. Uudessa Aino Vanilja-mansikkahyveessä suomalaisesta kaurasta valmistettua vaniljajäätelöä täydentää maukas mansikkakastike. Aino kaurajäätelöt ovat vegaanisia, gluteenittomia sekä luonnollisesti laktoosittomia. Ne sisältävät luonnon maut ja värit, ja niiden valmistuksessa Hämeessä, Turengin jäätelötehtaalla käytetään suomalaista biokaasua.

AINO Kaurajaatelo Vanilja Mansikkahyve Vegaaninen 680x300

Näin osallistut

Vastaa kysymykseen ja osallistu arvontaan. Osallistuneiden kesken arvotaan upea Lapuan Kankureiden Aino villahuopa, väri mustikka (arvo 122,90€). Osallistujien kesken arvotaan yhteensä yksi palkinto. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailuaika

1.-30.11.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste