Kilpailut
Kumpi uutuusmaku on suosikkisi? Vastaa ja voita kylmälaukullinen Arla &More –sarjan tuotteita

Kumpi uutuusmaku on suosikkisi? Vastaa ja voita kylmälaukullinen Arla &More –sarjan tuotteita

Arla &More -tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman herkullisia välipaloja, jotka voit helposti nauttia välipalana tai liikkeellä. Arla &More –sarjan tuotteissa yhdistyvät toiveet sokerin välttämisestä, lisäaineettomuudesta, proteiinipitoisuudesta ja luonnollisista mauista. Tuotteiden kehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota pureskeltavuuteen, joka on tärkeä osa kylläisyyden tunnetta.

Arla &More –sarjaan kuuluvat kätevästi mukaan otettavat smoothiet, kauraa sisältävät jogurtit ja lämpimänä tai kylmänä nautittavat kaurapuurot. Sarjan uutuuksia ovat herkulliset kerros-skyrit kauralla tai siemenillä.

Arla &More Kerros-skyr siemenillä on täydellinen välipala, joka koostuu kahdesta herkullisesta kerroksesta; alla kirsikkaa ja mustikkaa tai persikkaa ja vadelmaa, päällä täyteläistä ja proteiinipitoista skyriä. Mukana auringonkukan- ja unikonsiemeniä sekä tattaria, eikä lainkaan keinomakeuttajia.

Kumpi Arla &More Kerros-Skyrin uutuusmaku on enemmän sinun mieleesi? Vastaa ja voita kylmälaukullinen Arla &More –sarjan tuotteita!

Näin osallistut

Valitse suosikkisi ja jätä yhteystietosi.

Kilpailuaika

10.6.-10.7.2019

Voittajille ilmoittaminen

15.7.2019 mennessä

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste