Osallistu arvontaan ja voita Barilla-pastatuotepaketti!

Osallistu arvontaan ja voita Barilla-pastatuotepaketti!

145 vuotta italialaista intohimoa pastaa kohtaan

Barilla on valmistanut pastaa jo vuodesta 1877 lähtien ensiluokkaiseen laatuun panostaen. Nykyisin, kuten aina ennenkin, Barilla valitsee parhaat jyvät ja valvoo tuotantoprosessin kaikkia vaiheita huolellisesti. Tämän huolenpidon ansiosta Barilla-pastan koostumus on aina ihanteellinen, se kestää hyvin kypsentämistä ja takaa erinomaisen tuloksen ruokalajista riippumatta.

Barilla Barilla marraskuun k-ruoka kuvitus 680px

Barilla – osoita välittäväsi

Osoita välittäväsi läheisistäsi kokkaamalla heille herkullista Barilla-pastaa! Barillan klassiset kuviopastat tunnistat sinisestä pakkauksesta. Tänä vuonna Barillan kuviopastapakkaukset saivat modernin uudistuksen ja samalla pakkausten muovi-ikkuna jäi historiaan säästäen 126 tonnia muovia vuodessa. Kokeile herkullisia kuviopastoja Barilla-pastakastikkeen tai Barilla-peston kanssa.

Barilla Penne Rigate – kuviopasta, jota rakastaa kaikki! Penne Rigate sopii kaikkiin tilanteisiin ja kaikkiin ruokiin. Penne Rigate -pastan uurteet ja suuri halkaisija tekevät siitä täydellisen kaikenlaisiin kastikkeisiin, kuten kermaiseen sienikastikkeeseen, tomaattikastikkeeseen tai lihaisaan kastikkeeseen.

Barilla Fusilli – sopii sekä yksinkertaisiin että hienostuneisiin pastaruokiin ja onnistut aina! Fusillin muoto tuo hyvin esille monimutkaiset ja tiiviit kastikkeet, mutta myös ne yksinkertaisimmat.

Barilla Gnocchi – ominaista on pyöreä muoto ja keskellä oleva reikä, joka kerää ja tuo esille tiiviimmätkin kastikkeet, kuten herkullisen jauhelihakastikkeen.

Barilla Farfalle – sileä pinta hemmottelee makuaistia ja tiiviin keskiosan ja päätyosien koostumus poikkeaa toisistaan: todellinen nautinto herkkusuille. Perhosta muistuttava Farfalle-pasta lentää mausta toiseen ja mukautuu hyvin erilaisten makujen yhdistelmiin.

Osallistu arvontaan ja voita Barilla-tuotepaketti (arvo n. 100€). Palkintoja arvotaan yhteensä 5 kappaletta.

Näin osallistut

Vastaamalla alla olevaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.–30.11.2022

Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste