Kilpailut
Osallistu arvontaan ja voita Biozell-hiustuotteita vuodeksi!

Osallistu arvontaan ja voita Biozell-hiustuotteita vuodeksi!

Biozell on kotimainen hiustuotemerkki, jonka kattava valikoima sisältää kampaamolaatuisia tuotteita hiusten hoitoon, muotoiluun ja sävyttämiseen.

Biozell Color Mask ja Color Tech -sävytteet värjätyille hiuksille ovat helppokäyttöisiä tuotteita hiusten sävyttämiseen ja hiusvärin ylläpitoon. Valitse sävy tuomaan intensiivisyyttä ja syvyyttä nykyiseen väriisi tai kokeile kokonaan uutta. Laaja sävyvalikoima sisältää klassisia sävyjä sekä sähäkämpiä kirkkaita värejä. Hajusteettomat ja ammoniakittomat sävytteet ovat hoitoainepohjaisia ja hellävaraisia. Tutustu tuotteisiin ja klikkaa verkkokauppaan.

Biozell Professional -muotoilutuotteissa yhdistyvät kampaamotasoinen laadukkuus ja innovatiivisuus. Niiden avulla luot hiuksiisi hyvän pidon, loistavaa muotoiltavuutta ja kiiltoa. Tuotteet on kehitetty pohjoismainen hiuslaatu ja Pohjolan sääolosuhteet huomioiden. Tuotesarjasta löytyy hiuskiinteiden ja lämpösuojien lisäksi myös useita hiuksiin rakennetta tuovia, tuuheuttavia tuotteita: kuivashampoo, rakennesuihke ja suolasuihke.

Hiusten hoitoon Biozell on kehittänyt uudenlaisen, rakennepaikkaavan Bioplex-hiustenhoitokonseptin, joka sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion. Tieteellisesti tutkitun ja ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta Bioplex-tuotteet vahvistavat ja rakennepaikkaavat hiusta sisältäpäin ja luovat uuden rakenteen hiukseen estämään hiusten vahingoittumista. Tuotteiden käytön jälkeen lopputuloksena on helposti hetkessä jopa 3 kertaa vahvemmat hiukset. Tuotteista lisää täällä.

Klikkaa itsesi verkkokauppaan ostoksille tästä.

Biozell Kuvituskuva 680x680

Osallistu arvontaan ja voita vuodeksi Biozell-hiustuotteita, jotka on räätälöity sinun hiustyypin ja -värin mukaiseksi. Palkinnon arvo 200 €.

Kilpailuaika

21.4.-1.6.2021

Voittajille ilmoittaminen

Voittajaan ollaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Minkä uuden tuotteen toivoisit löytäväsi Biozell-hiustuotteiden valikoimasta?

Säännöt
Rekisteriseloste