Kilpailut
Voita jäätelöllä 500 euron lahjakortti!

Voita jäätelöllä 500 euron lahjakortti!

K-Market-logo-680x50

Tiesitkö, että Classic-jäätelöt ovat valmistettu Turengissa, Hämeenlinnan kupeessa? Entä tiesitkö, että Classic premiumjäätelöpuikot ovat valmistettu suomalaisesta maidosta ja kermasta? Classic-jäätelöt saatavilla oman kylän kaupasta etuhintaan 1,29 €/kappale. Jäätelön ostaja osallistuu 500 euron K-lahjakortin arvontaan. Palkintoja arvotaan yhteensä 20 kappaletta. Muista näyttää Plussa-korttia kassallaa oston yhteydessä ja olet mukana arvonnassa. Arvonta-aika on 26.4.-30.5.2021, joten hyvä syy herkutella jäätelöllä koko kuukauden ajan!

Classic on ylivoimaisesti myydyin kotimainen premiumjäätelöpuikko – keskimäärin jokainen suomalainen syö lähes kaksi Classic-jäätelöpuikkoa vuosittain. Jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan Classic-jäätelöiden valmistus on nojannut vahvaan kotimaiseen makuprofiiliin. Paksun suklaakuorrutteen alla on täyteläistä suomalaista kermajäätelöä erilaisilla lisukkeilla täydennettynä. Meille laatu on tärkeää, ja siitä viestii hyvin se, että 95 % kokeilleista ostaa tuotteen uudelleen.

Tänä keväänä Classicin uutuudet hemmottelevat kuluttajia suomalaisille tutuilla marjamauilla, mansikalla ja mustikalla. Näissä paksun suklaakuoren alla on herkullisen marjaisaa kermajäätelöä ja täyteläistä vanhan ajan vaniljaa.

Classic Strawberry Crush

Maitosuklaalla kuorrutettu mansikka-kermajäätelöpuikko, jonka keskellä on ihanan täyteläistä vanhan ajan vaniljakermajäätelöä.

Classic Blueberry Pop

Valkosuklaalla kuorrutettu mustikkakermajäätelöpuikko, jonka keskellä herkullista vanhan ajan vaniljakermajäätelöä.

Osallistuminen onnistuu myös ostamalla kampanjatuotteita verkkokaupasta. KM classic promo 0521 Verkkosivujen kuva 680x400

Mikäli Plussa-kortti vielä puuttuu, onnistuu sen hankkiminen veloituksetta. Tilausohjeet täällä.

Onnea arvontaan!

KM Suomen Suurin Jäätelökauppa 0321 verkkosivujen kuvituskuva 680x400

Ovatko kesän jäätelöuutuudet jo tuttuja?

Suomen suurin jäätelökauppa kattaa kaikki parhaat uutuudet. Lue lisää täältä.

Kilpailuaika

Osallistu arvontaan ostamalla K-Marketista kampanjatuote 26.4.-30.5.2021 välisenä aikana. Osallistua voi useamman kerran.

Voittajille ilmoittaminen

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Säännöt
Rekisteriseloste