Säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä: 

Orkla Foods Finland Oy

Rydöntie 14 B

20360 Turku,

020 785 4000

Arvonnan toteuttaja:

Kesko Oyj, K Digital

PL1

00016 Kesko

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita lukuun ottamatta Orkla Foods Finland Oy:n henkilökuntaa sekä arvonnan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj / K Digitalin työntekijöitä. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 5.4.2018-31.5.2018 ajanjaksolla kampanjaan kuuluvan tuotteen oston rekisteröiminen K-Plussa-kortilla K-CITYMARKET, K-SUPERMARKET, K-MARKET JA NESTE K-KETJUN MYYMÄLÖISSÄ tai K-RUOKA-VEKKOKAUPASSA

Arvontaan osallistuu seuraavilla tuotteilla:

EAN-koodi                                    Tuotenimi

7310470344232                  Ekströms mehutiiviste 0,5l appelsiini

7310470345239                  Ekströms sekamehu 0,5l vadelmainen

7310470346236                  Ekströms sekamehu 0,5l mustaherukka

7310470348230                  Ekströms sekamehu 0,5l mansikka

7310470586236                  Ekströms sekamehu 0,5l metsämarjainen

Mikäli asiakas ei salli ostojen tuotekohtaista rekisteröintiä, asiakas ei voi osallistua arvontaan.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 5.4.2018-31.5.2018  välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

4. Osallistuminen

Osallistua voi ostamalla 5.4.2018-31.5.2018  K-CITYMARKET, K-SUPERMARKET, K-MARKET JA NESTE K myymälöissä sekä K-Ruoka-verkkokaupasta minkä tahansa edellä mainitun kampanjatuotteen ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla.

5. Arvonta

60 Särkänniemen rannekepaketin arvontaan (palkinnon arvo n. 80 euroa, sis. 2 kpl rannekkeita) osallistuu ostamalla 5.4.-31.5.2018 0,5 litran Ekströms-mehutiivisteen ja käyttämällä kassalla Plussa-korttia.

Kukin kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti ja ostettu yllä mainittuja kampanjatuotteita, toimii yhtenä arpana. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran.

Kesko Oyj/ K Digital arpoo voittajan arvonnan järjestäjän (Orkla Foods Finland Oy) lukuun ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 4.6.2018. Kesko Oyj / K Digital pyytää voittajalta luvan henkilötietojen luovutukseen Orkla Foods Finland Oy:lle palkinnon luovutusta varten.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj / K Digital toimittaa voittajan nimen ja yhteystiedot Orkla Foods Finland Oy:lle. Orkla Foods Finland Oy maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen.  Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla yhteystiedoilla 4.7.2018 mennessä, arvotaan uusi voittaja 5.7.2018. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 6.8.2018 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Orkla Foods Finland Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyynti­pisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Orkla Foods Finland Oy ja Kesko Oyj / K Digital eivät vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

8. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Orkla Foods Finland Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.