Kilpailut
Voita vuodeksi Pedigree® -koiranruoat tai Whiskas® & Sheba® -kissanruoat

Voita vuodeksi Pedigree® -koiranruoat tai Whiskas® & Sheba® -kissanruoat

Lokakuun 4. päivä vietetään kansainvälistä Maailman eläinten päivää, minkä vuoksi haluamme osoittaa huomiota eläinten hyvinvoinnille Suomessa lahjoittamalla kodittomalle kissalle tai koiralle aterian jokaisesta ostetusta Pedigree®, Whiskas® tai Sheba® Fresh&Fine -tuotteesta aikavälillä 1.9.-4.10.2020.

Lahjoitukset menevät muun muassa Suomen eläinsuojeluyhdistysten eläintaloille, joihin päätyy vuosittain tuhansia löytöeläimiä ympäri Suomea. Erityisesti hylättyjen kissojen määrä on kasvussa ja arvioiden mukaan se on yli 20 000 kissaa vuodessa. Voit lukea lisää täältä ›

Osallistu arvontaan ja voit voittaa vuoden Pedigree® -koiranruoat tai Whiskas® % Sheba® -kissanruoat! Vastaa kysymykseen ja kerro samalla, valitsetko voittaessasi palkinnoksi mieluummin vuoden koiran- vai kissanruoat. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi palkintoa. Yhden palkinnon arvo on noin 600€.

Näin osallistut

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-30.9.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajat arvotaan 2.10.2020 mennessä

Kuinka monta kissaa arviolta hylätään vuosittain Suomessa?

  • 10 000
  • 20 000
  • 30 000
Haluaisitko voittaa vuodeksi Pedigree® -koiranruokaa vai Whiskas® tai Sheba® -kissanruokaa? Jos valitsit koiranruoan, kerrothan myös minkä kokoinen koira sinulla on? Pieni (alle 10kg), keskikokoinen (10-25kg) vai suuri (yli 25kg).
Säännöt
Rekisteriseloste