K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Mitkä majoneesit haluat voittaa Felixin design-kassiin?

Mitkä majoneesit haluat voittaa Felixin design-kassiin?

Nyt on makuja, mistä valita! Osallistu siis kisaan ja voita kassillinen majoneesisia Felix-herkkuja. Toimi näin: Valitse seitsemästä vaihtoehdosta viisi suosikkimakuasi klikkaamalla majoneesien kuvia. Jos onnetar suosii sinua arvonnassa, sujautamme valitsemasi majoneesit upeaan Felix-designattuun kangaskassiin. Jaossa kolme valikoitua voittokassia!

FELIX majoneesit kisapalkintokuvaB 72dpi 680x680

Tässä Felix-maut, joista saat valita:

Aioli. Herkkusuut ovat puhuneet: Felix Aiolimajoneesi on makutestin voittaja! Pitemmittä puheitta – avaa valkosipulinen ihanuus ja maista.

Lime-aioli. Uusi pirteän raikas ja valkosipulisen täyteläinen Vegaaninen Lime-aiolimajoneesi tuo inspiraatiota maustamiseen. Pursota uutuutta kala- ja äyriäisruokiin.

Chili-aioli. Sydänmerkitty, täyteläisen herkullinen Chili-aiolimajoneesi antaa potkua kotiruokaan, hampurilaisiin, meksikolaisiin, salaattisiin ja dippailtaviin annoksiin.

Savuchili. Uusi Vegaaninen Savuchilimajoneesi antaa kesän grilliherkuille juuri sitä sopivan chilistä potkua. Maukasta ruokahalua.

Kurkku. Raikkaalla Kurkkumajoneesilla maustat alta aikayksikön nugetit, hodarit, grilliherkut, dippailtava vihannekset sekä salaatit. Sydänmerkittyä herkkua.

Paprika. Pursota Paprikamajoneesia lihan, kanan ja kalan kaveriksi, hampurilaiseen, pizzan päälle, dipiksi vihanneksille, salaattiin ja …kokeile vielä johonkin!

Ranskanperuna. Nimensä mukaisesti Ranskanperunamajoneesi sopii täydellisesti kaikenlaisille perunoille, kuten lohkotuille, uunipotuille, tietysti ranuille ja miksei myös bataateille.

Näin osallistut

Vastaamalla alla olevaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-31.5.2022

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Valitse viisi majoneesia, jotka haluat voittaa Felix-kassiin.

  • Felix Aiolimajoneesi 270 g Makutestin voittaja!
  • Felix Vegaaninen lime-aiolimajoneesi 270 g UUTUUS!
  • Felix Chili-aiolimajoneesi 270 g
  • Felix Vegaaninen savuchilimajoneesi 270 g UUTUUS!
  • Felix Kurkkumajoneesi 270 g
  • Felix Paprikamajoneesi 275 g
  • Felix Ranskanperunamajoneesi 280 g
Säännöt
Rekisteriseloste