Osallistu Hellmann’s arvontaan – voita Philips Airfryer!

Osallistu Hellmann’s arvontaan – voita Philips Airfryer!

Hellmann’sin monikäyttöisillä uutuuskastikkeilla maustat kesäherkut salaateista pizzoihin, wrappeihin ja voileipiin grilliherkkuja unohtamatta. Viiden maustekastikkeen valikoimasta löydät varmasti oman mielesi mukaisen mauntuojan. Tutustu ja tee kesästäsi maukkaampi Hellmann’s-maustekastikkeilla!

Hellmann’s Avocado & Lime 250 ml

Avokado- ja limettikastikkeessa on herkullisen täyteläinen maku. Kastike sopii erinomaisesti tacoihin ja enchiladoihin, mutta myös salaatteihin. Sopii myös vegaaneille.

Hellmann’s Sundried Tomato & Basil 250 ml

Täydellinen, kermainen lisä mille tahansa salaatille, voileivälle tai wrapille. Lisää vaikka herkulliseen pastasalaattiin. Sopii myös vegaaneille.

Hellmann’s Spicy Tomato & Bell Pepper 250 ml

Tämä mausteinen kastike antaa ruokiisi taatusti lisämaustetta! Käytä myös voileipien lisukkeena muiden suosikkitäytteidesi kanssa.

Hellmann’s Garlic & Herb 250 ml

Yrttisen kermainen ja herkullisen makuinen kastike sopii erinomaisesti pizzan päälle pirskotettavaksi. Antaa yrttistä makua myös perunasalaattiin.

Hellmann’s Parmesan & Roasted Garlic 250 ml

Täydellinen, kermainen lisä mille tahansa salaatille, voileivälle tai wrapille. Hyvä maunantaja monenlaisiin välipaloihin ja resepteihin. Sopii myös vegaaneille.

Kerro, mikä Hellmann’s-uutuuskastikkeista on eniten sinun makuusi. Voit voittaa Philips Avance Collection Airfryer XXL -kiertoilmakypsentimen, jolla valmistat uppopaistettuja herkkuja terveellisemmin ja helpommin. Palkinto on arvoltaan noin 250 euroa ja niitä arvotaan 1 kpl.

Näin osallistut

Vastaamalla alla olevaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-30.6.2022

Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hellmann’s-maustekastikkeista omaan makuuni sopii parhaiten

  • Hellmann’s Avocado & Lime 250 ml
  • Hellmann’s Sundried Tomato & Basil 250 ml
  • Hellmann’s Spicy Tomato & Bell Pepper 250 ml
  • Hellmann’s Garlic & Herb 250 ml
  • Hellmann’s Parmesan & Roasted Garlic 250 ml
Säännöt
Rekisteriseloste