Kilpailut
Valitse suosikkisi ja voita Herbal Essences -tuotteita

Valitse suosikkisi ja voita Herbal Essences -tuotteita

Herbal Essences -sarja on saapunut K-kauppoihin! Herbal Essences -tuotteiden koostumukset ovat peräisin 90% luonnonmukaisista ainesosista. Mukana on aitoja kasvikunnan tuotteita, erilaisia kasveista ja mineraaleista saatavia ainesosia ja tietysti vettä.

Herbal Essences Pure sisältää neljä kokoelmaa, jotka kaikki vastaavat tiettyihin hiusten tarpeisiin:

  • Herbal Essences Argan Oil of Morocco on erityisesti suunniteltu vaurioituneille hiuksille. Se syväkosteuttaa ja ravitsee hiuksia jättäen niihin häivähdyksen eksoottisten mausteiden ja vaniljan tuoksuista.
  • Herbal Essences White Grapefruit & Mosa Mint on erityisesti suunniteltu elottomille hiuksille. Se lisää hiusten tuuheutta ja siinä on kevyt koostumus hennoille hiuksille, jättäen hiuksiin vastapuristetun sitruksen, mintun ja persikan tuoksuja.
  • Herbal Essences Pure Coconut Milk kosteuttaa hiuksesi juurista latvoihin. Coconut Milk shampoo puhdistaa hellävaraisesti ja antaa hiuksiin häivähdyksen vaniljan ja kookoksen kermaista tuoksua.
  • Herbal Essences Pure White Strawberry and Mint antaa hiuksille tuuheutta ja muotoa juurista latvoihin. Sarjan tuotteet antavat hiuksiin häivähdyksen valkoisen mansikan sekä mausteisen mintun tuoksua.

Valitse oma suosikkisi ja osallistu kilpailuun, niin voit voittaa valitsemasi tuotesarjan tuotteet. Palkintoja arvotaan yhteensä 5 kappaletta.

Näin osallistut

Vastaa alla olevaan kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-31.5.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajat arvotaan 3.6.2020 mennessä

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste