Kilpailut
Voita Infinity Chefs Essence -tuotepaketti

Voita Infinity Chefs Essence -tuotepaketti

Uudet Infinity Chefs Essence -tuotteet saapuvat K-Citymarketeihin lokakuussa. Yksi tuotesarjan hienouksista on sen yhdisteltävyys: halutessasi voit käyttää paistinpannulla samaa kantta, jonka saat Essence-sarjan kattilan mukana. Yhdisteltävät vaihtoehdot tunnistat kahvan väristä: jos pannussasi on saman väriset kahvat kuin kattilassasi, kansi sopii pannuusi!

Kaikki Essence-paistoastiat on viimeistelty käyttöä helpottavalla tarttumattomalla pinnoitteella. Tuotteiden korkealaatuiset materiaalit ja valmistusmenetelmät mahdollistavat jopa useita vuosia kestävän tarttumattomuuden ja helpon pestävyyden.

Sarjan persoonallisimmat tuotteet – paistokattila ja pata – on varustettu aromikannella: voit kaataa aromikannen nuppiin esimerkiksi puna- tai valkoviiniä ja nupista viini valuu hiljalleen paistoastiaan. Aromikannen ansiosta viini ei haihdu yhtä nopeasti kuin jos lisäisit viinin kastikkeen joukkoon jo haudutuksen alussa. Näin saavutat voimakkaammat maut ja aromit.

Lue lisää Essence-tuotesarjasta >>

Inifinty Chefs Essence aromikansi_680

Vastaa kilpailukysymykseen ja voita itsellesi tuotepaketti, jossa on 24 cm paistinpannu (punainen kahva) + 3,5 l kattila (punaiset kahvat) + pata aromikannella. Tuotepaketteja arvotaan 2 kappaletta. Yhden paketin arvo on 225 €.

Näin osallistut

Vastaa kilpailukysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

30.9.-3.11.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajat arvotaan 6.11.2020 mennessä

Mitä itse valmistaisit aromipadassa?

Säännöt
Rekisteriseloste