K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Osallistu arvontaan ja voita liput itsellesi ja bestiksellesi kesän viileimpiin tapahtumiin!

Osallistu arvontaan ja voita liput itsellesi ja bestiksellesi kesän viileimpiin tapahtumiin!

Jättis esittelee kesän suurimmat jäätelöherkut!

Jättis-jäätelötuuttien valikoima uudistuu ja laajenee! Tarjolla on uutta makujen runsautta sekä yksittäispakattuna että kuuden minituutin monipakkauksina. Kaikissa uusissa Jättiksissä on runsaasti herkullista täytettä ja makupaloja sekä rapean maukas vohvelikuori.

Löydä uusi Bestis!

Uusi Jättis Bestis on herkuttelutuote heille, jotka haluavat hemmotella itseään isosti. Kolmesta erilaisesta mausta löytää jokainen isoja makuelämyksiä kaipaava varmasti oman suosikkinsa.

Jättis Bestis Classic hurmaa suklaisella maullaan, joka syntyy suklaanmakuisesta täytteestä ja kaakaokuorrutteesta. Herkullisen makuelämyksen täydentävät tuutin pintaa koristavat paahdetut riisimurot.

Jättis Bestis Salmiakki on reilusti salmiakkinen makupommi, jossa täyteläiselle vaniljajäätelölle luonnetta antavat salmiakkirakeet. Jännittävän makuyhdistelmän kruunaa lakritsi-kaakaokuorrute.

Jättis Bestis Suolainen Kinuski tuo trendikkään suosikkimaun Jättiksiin. Makean suolainen herkkutuutti sisältää maistuvaa karamellijäätelöä, pehmeää suolaista kinuskitäytettä, maitosuklaakuorrutetta sekä vehnämuroja rapeassa vohvelissa.

Uutuudet myös monipakkauksena! Jättis Bestis Salmiakki ja Jättis Bestis Classic ovat saatavilla myös kuuden minituutin monipakkauksina, joista riittää iloa ja jaettavaa koko perheelle!

Osallistu Jättis Bestis -arvontaan ja voita liput itsellesi ja bestiksellesi kesän viileimpiin tapahtumiin! Vastaa alla olevaan kysymykseen ja osallistu arvontaan, jossa kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi kahdensadan euron Ticketmasterin tapahtumalahjakorttipakettia – 100 euron lahjakortti sinulle ja 100 euron lahjakortti bestiksellesi käytettäväksi kesän tapahtumiin. Yhden palkinnon arvo on 200 euroa. Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta.

Näin osallistut

Vastaamalla alla olevaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-31.5.2022

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Minkä Jättis Bestis -uutuuksista aiot maistaa ensin?

  • Jättis Bestis Classic
  • Jättis Bestis Salmiakki
  • Jättis Bestis Suolainen kinuski
Säännöt
Rekisteriseloste