Kilpailut
Valitse raikkaus! Voita vuoden Jordan-suunhoitotuotteet

Valitse raikkaus! Voita vuoden Jordan-suunhoitotuotteet

Jordanin tuoteperheeseen kuuluvat hammastahnat, kattava valikoima hammasharjoja koko perheen tarpeisiin sekä tuiki tärkeät hammasvälituotteet – hampaat harjaamalla puhdistat nimittäin vain 65 % hampaiden pinnoista!

Se oikea hammastahna jokaiselle

Jordan Stay Fresh Sensitive –hammastahna on hellävarainen hampaillesi, vaikuttaa hampaiden vihlontaan kaksi kertaa päivässä käytettynä ja pitää hengityksen puhtaan raikkaana.

Jordan Stay Fresh Fresh Breath -hammastahnalla taistelet pahanhajuista hengitystä vastaan sen sisältämän sinkin avulla; suu pysyy raikkaana jopa 12 tuntia. Teho on todistettu kliinisesti.

Jordan Stay Fresh White Smile -hammastahna vaalentaa todistetusti hampaiden päivittäisiä värjäytymiä, joita esimerkiksi kahvin ja teen juonti monelle aiheuttaa. Hammastahna on hellä kiilteelle ja loihtii hampaistasi luonnollisen vaaleammat.

Ekologisuus edellä – ilman kompromisseja

Jordan Green Clean -tuotesarja on suunniteltu maapallollemme: kaikki materiaalit valmistetaan huolellisesti ympäristöä ajatellen, eikä mitään jätetä sattuman varaan. Sarjassa yhdistyvät toiminnallisuus sekä kestävyys, ja minimalistinen design Pohjolasta. Sarjasta löydät niin hammasharjat, hammastahnat, hammastikut kuin hammaslangatkin.

Syksyllä valikoimaan tulee uutuutena Jordan Green Clean -sarjan vaihtoharjat, joiden varret on valmistettu 50 prosenttisesti kierrätetystä muovista ja harjakset 100 prosenttisesti luonnollisesta, risiiniöljypohjaisesta nailonista. Myös pakkaus on kierrätetty ja valmistettu 100 prosenttisesti kierrätetyistä paperikuiduista.

Voita vuoden Jordan-tuotteet

Arvonnassa palkintona 5 kappaletta Valitse raikkaus! -paketteja. Jokainen paketti sisältää yhden Jordan Smile Plus -sähköhammasharjan, 3 x Green Clean 2 –pack refill -vaihtoharjoja, neljä Jordan Stay Fresh -hammastahnaa, yhden Green Clean -hammasharjan, yhden paketin Green Clean Flosser-hammaslankainta ja yhden kappaleen Green Clean puisia hammastikkuja. Yhden paketin arvo on noin 100 euroa.

Kilpailuaika

21.7.-8.8.2021

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistu arvontaan!

Säännöt
Rekisteriseloste