Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kesko PT Markkinointi
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

2. Osallistumiskelpoisuus

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt (alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus). Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Arvonta-aika

K-Man-pelin arvontaan voi osallistua 27.11.-24.12.2017.

4. Arvontaan osallistuminen ja palkinnot

Arvontaan osallistuminen edellyttää K-Man-pelin pelaamista ja osallistumislomakkeen täyttämistä ja lähettämistä. Osallistumislomakkeessa annetaan nimimerkki, nimi, osoitetiedot ja puhelinnumero, joilla pääsee osallistumaan arvontaan ja highscore-listalle. Highscore-listalla sijoittuminen ei vaikuta palkintojen saamiseen. Osallistumislomake tulee näkyville, kun peli päättyy. Peliä voi pelata myös ilman, että täyttää ja lähettää osallistumislomaketta. Tällöin ei kuitenkaan pääse osallistumaan arvontaan, eikä voi päästä highscore-listalle. Pelin manipulointia ei hyväksytä. Järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Arvontapalkintoina jaetaan 5 kpl 50€ arvoisia K-lahjakorteja joka päivä arvonnan voimassaoloaikana 27.11.-24.12.2017. Eli yhteensä arvotaan 140 kpl 50€ arvoisia K-lahjakortteja. Päivittäiset palkinnot arvotaan ko. päivän osallistujien kesken, jonka jälkeen palkinnot postitetaan arvontalomakkeelle annettujen tietojen mukaan. Perjantain, lauantain ja sunnuntain palkinnot arvotaan ja lähetetään maanantaisin.  

Lisäksi arvotaan kaikkien koko arvonnan määräaikana osallistuneiden kesken kolme (3) 500€ K-lahjakorttia. Näiden arvonta suoritetaan ja palkinnot lähetetään voittajille 28.12.2017.

Arvonnoissa voittaneille palkinnot lähetetään osallistumislomakkeella lähetettyjen tietojen mukaan. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei seitsemän (7) päivän aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan.

Voittajien nimet voidaan julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla sekä verkko- ja mobiilisivuilla. Listaus arvontojen voittajista on nähtävillä osoitteessa: www.k-ruoka.fi/k-man-voittajat

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.

Palkintoja ei voi vaihtaa toiseksi eikä rahaksi. Kesko Oyj vastaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.   

K-Man peliä voi pelata ja arvontoihin osallistua seuraavissa osoitteissa:

  • https://peli.k-ruoka.fi/
  • https://peli.k-ruoka.fi/?type=citymarket
  • https://peli.k-ruoka.fi/?type=supermarket
  • https://peli.k-ruoka.fi/?type=kmarket

Vaikka osallistut minkä tahansa näiden osoitteiden kautta, niin osallistujamäärä on yhteinen.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Kesko Oyj

Helsingissä 27.11.2017