Voita syksyn tyylikkäin Amppari-pipo!

Voita syksyn tyylikkäin Amppari-pipo!

K-Market-logo-680x50

Ikoniset ja rakastetut Pirkka ötökkälimut ovat vallanneet oman kylän kaupan! Pirkka-ötökkälimut ovat saatavilla nyt oman kylän kaupasta etuhintaan 4,50 €/4 tölkkiä. Eli kaikki ötökkälimujen maut edukkaaseen hintaan! Ötökkälimun ostaja osallistuu Plussa-kortilla Amppari-kuosisen pipon arvontaan. Pipo on 100 % merinovillaa ja on valmistettu Suomessa. Palkintoja arvotaan yhteensä 20 kappaletta. Muista siis näyttää Plussa-korttia kassalla oston yhteydessä ja olet mukana arvonnassa. Arvonta-aika on 26.8.-29.9.2021, joten ötökkälimujen nauttiminen on jännittävää koko syyskuun ajan.

KM Pirkka virkkarit 0921 verkkosivujen kuvituskuva 680x400

Keväällä Pirkka Amppari-tuotteet laajenivat virvoitusjuomien valikoimaan Ampparin, Murkun ja Toukkiksena makuisena. Nyt tuoteperheeseen on tullut uusi tulokas, Banskis. Ötökkäsarjaan kuuluvat lisäksi makeisia neljässä eri maussa ja lisäksi totta kai legendaariset juomajäät. Juomajäitä on saatavilla myös monipakkauksina.

Pirkka mehujäät kuvitus

Osallistuminen onnistuu ostamalla kampanjatuotteita myös verkkokaupasta.

Mikäli Plussa-kortti vielä puuttuu, onnistuu sen hankkiminen veloituksetta. Tilausohjeet löytyvät täällä.

Onnea arvontaan!

Vinkki! Viileiden syysiltojen ja talvipäivien varalle sopivat täydellisesti neulotut Amppari-sukat. Katso neulomisohjeet Pirkan sivuilta täältä.

Kilpailuaika

Osallistu arvontaan ostamalla K-Marketista kampanjatuote 26.8.-29.9.2021 välisenä aikana. Osallistua voi useamman kerran.

Voittajille ilmoittaminen

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Säännöt
Rekisteriseloste