Kilpailut
Voita juomalla kaiutin!

Voita juomalla kaiutin!

K-Market-logo-680x50

Kane’s on lifestyle juomabrändi, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Kane’s Soda Pop virvoitusjuomien makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään.

Ostamalla oman kylän kaupasta 2 pulloa osallistuu upean kaiuttimen arvontaan. Vilauta Plussa-korttia oston yhteydessä ja olet mukana Kane’s tuunatun JBL Puls -kaiuttimen arvonnassa. Yhden palkinnon arvo on noin 200 euroa. Ja mikä parasta, voittajia arvotaan 10 kappaletta! Osallistuminen onnistuu ostamalla kampanjatuotteita myös verkkokaupasta.

Kampanjaan kuuluvat seuraavat Kane's-tuotteet:

  • Kanes Soda Pop Long Beach Blush 0,5 l

Tämä on tehty teille kaikille acain rakastajille. Äläkä stressaa, jos et ole aiemmin kuullut tästä maukkaasta marjasta. Emme mekään. Mutta se on punastuttavan hyvää.

  • Kanes Soda Pop Paradise Punch 0,5 l uutuus

Tuore sitruuna virkistää mielen – voit olla varma, että tämä kultainen nektari, saa ajatukset lentämään makuparatiisin siniseen taivaaseen.

  • Kane's Soda Pop Pasadena Pinch 0,5 l

Eksoottisen lohikäärmehedelmän ja perinteisen sitruunan lyömätön yhdistelmä. Saatat jopa joutua nipistämään itseäsi ensimmäisen siemauksen jälkeen. Se ei ole unta, se on todellista!

  • Kanes Soda Pop Red Peak Rush 0,5 l

Red Peak Rush - Kirsikka & Luumu. Ruoki mielikuvitustasi näillä villeillä hedelmillä, saavuta Red Peakin huippu ja nauti mahtavastaelämyksestä!

  • Kanes Soda Pop Ruby Hill sokeriton 0,5 l

Kun makea mansikka ja kirpeä granaattiomena kohtaavat, valmistaudu hykerrytävään matkaan. Se on jännittävä. Se on sokeriton. Se on maukaus kuin…Noh, Kane’s.

  • Kanes Soda Pop Ventura Wheel 0,5 l

Ympäri, ympäri ja yhä uudestaan ympäri – anna makunystyröiden pyörähtää sinisessä karusellissa!

K-Marketeista Kane's Soda pop -virvoitusjuomat etuhintaan 3,50/2 pulloa.

Oman kylän kauppasi valikoiman näet täältä.

Mikäli Plussa-kortti vielä puuttuu, onnistuu sen hankkiminen netistä. Ja mikä parasta, veloituksetta! Tilausohjeet täällä.

Onnea arvontaan!

KM Kanes 680x400

Kilpailuaika

Osallistu arvontaan ostamalla K-Marketista kampanjatuote 23.3.-25.4.2021 välisenä aikana. Osallistua voi useamman kerran.

Voittajille ilmoittaminen

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Säännöt
Rekisteriseloste