K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Kerro ideasi kauppa-avuksi

Kerro ideasi kauppa-avuksi

Kaikki apu on arvokasta ja tarpeen tässä poikkeuksellisessa ajassa. Keksitään yhdessä lisää ideoita kauppa-avuksi yli 70-vuotiaille ja riskiryhmäläisille. Sinä tai edustamasi urheiluseura tai järjestö voitte jättää tällä lomakkeella ehdotuksia ja ideoita - me jalostamme ideoista tekoja, käytännön kauppa-apua. Välitämme ehdotukset keskitetysti suoraan myös K-kauppiaille eri puolilla Suomea. Huomaathan, että yhteydenotot arviodaan aina kauppojen tilanteen mukaan. Kaikki kauppa-apu tapahtuu aina yhteistyössä K-kauppojen kanssa.

__Näin voit esimerkiksi tarjota kauppa-apua: __

  • Kerro riskiryhmään kuuluvalle naapurillesi, että tarjoat apua ostoksilla käyntiin esimerkiksi laittamalla ilmoitus taloyhtiön ilmoitustaululle tai Facebook-ryhmään.
  • Auta läheistä puhelimitse ostamaan ruokaa netistä.
  • Tee verkkokauppatilaus läheisesi puolesta ja valitse toimitus hänen kotiovelleen, löydät täältä ohjeet verkkokauppatilauksen tekemiseen toisen puolesta.
  • Vinkkaa riskiryhmään kuuluvalle mahdollisuudesta käyttää K-Ruoan puhelintilauspalvelua ostosten teossa.
  • Kerro riskiryhmään kuuluvalle rauhallisemmista ajankohdista kauppa-asiointiin. Löydät täältä listan K-kaupoista, jotka tarjoavat erityisesti riskiryhmille tarkoitettuja asiointiaikoja.
Näin osallistut

Kirjoita ideasi alla olevaan tekstilaatikkoon ja paina lähetä. Mikäli mahdollista mainitsethan ideasi yhteydessä K-kaupan, jota idea koskee. Voit myös jättää lomakkeelle halutessasi yhteystietosi. Kerrothan kauppa-apua tarjotessa, millä paikkakunnalla voit apua tarjota.

Kilpailu on päättynyt!

Rekisteriseloste