Ota kesällä kohteeksi K-Market - voit voittaa auton

Ota kesällä kohteeksi K-Market - voit voittaa auton

K-Market-logo-680x50

Tee kesän ostokset K-Marketissa ja käytä Plussa-korttia kassalla! Arvomme joka kuukausi yhden auton ja kaksi sähköpyörää K-Marketissa Plussa-korttia höylänneiden kesken. Koko kesän aikana arvomme yhteensä neljä autoa ja kahdeksan sähköpyörää!

Eikö sinulla ole vielä Plussa-korttia? Tilaa Plussa-kortti täältä››

Kampanja-aika 2.5.-25.8.2019

Käytä Plussa-korttia ja voit voittaa auton

Pääpalkintona Volkswagen Golf Trendline

(arvo 21 900 €)

Mieli tekisi kesän road tripeille, mutta auto puuttuu? Viilaa Plussa-korttia K-Marketissa ostosten yhteydessä ja voit kohta olla tuliterän Volkswagen Golf Trendlinen onnellinen uusi omistaja. Emme arvo ainoastaan yhtä, vaan peräti neljä autoa!

Palkintoauton varusteet:

 • Led-päiväajovalot ja Led-takavalot
 • Manuaalinen ilmastointilaite
 • Matkapuhelinvalmius
 • Bluetooth
 • Monitörmäysjarrutus
 • Nahkaverhoiltu ohjauspyörä
 • Radio Composition Colour 6,5
 • Sähkötoiminen seisontajarru
 • Auto Hold -paikallaanpitoavustin
 • Väsymyksentunnistus
 • Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist -jalankulkijatunnistuksella
 • Lisävarusteena WW2 Polttoainekäyttöinen lisälämmitin, kauko-ohjain ja ajastin

Kesäkohteena-K-Market-auto

Nakamura E-Rock -sähköpyörä

(arvo 2 490€)

Sähköpyörällä kipaiset lähikaupassasi entistä sukkelammin! Arvomme kesällä autojen lisäksi myös yhteensä kahdeksan Nakamura E-Rock -sähköpyöriä - siis kaksi sähköpyörää jokainen kuukausi! Upeassa Shimano StepsE6000 -järjestelmällä varustetussa sähkömaastopyörässä on seuraavat varusteet:

 • SR Suntour XCM-ATB LO lukittava joustokeula
 • levyjarrut
 • 8 vaihdetta
 • Shimano Deore -vaihteet
 • 29 tuuman renkaat
 • hydroformattu alumiinirunko

Kesäkohteena-K-Market-Nakamura-E-Rock

Arvontapäivämäärät:

 • Toukokuun arvontaan voi osallistua 2.-31.5.2019 välisenä aikana. Toukokuun palkintojen arvontapäivä on keskiviikko 5.6.2019

 • Kesäkuun arvontaan voi osallistua 1.-30.6.2019 välisenä aikana. Kesäkuun palkintojen arvontapäivä on perjantai 5.7.2019

 • Heinäkuun arvontaan voi osallistua 1.-31.7.2019 välisenä aikana. Heinäkuun palkintojen arvontapäivä on maanantai 5.8.2019

 • Kesän 2019 viimeiseen arvontaan voi osallistua vielä elokuun ajan 1.-25.8.2019. Viimeisten palkintojen arvontapäivä on torstai 5.9.2019
Näin osallistut

Osallistu käyttämällä Plussa-korttia ostoksen yhteydessä 2.5.- 25.8.2019 välisenä aikana K-Market-myymälässä. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla. Kukin ostotapahtuma, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti toimii yhtenä arpana. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran.

Kilpailuaika

Kampanja-aika 2.5.-25.8.2019

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä:

K-Market Oy PL 10 00016 Kesko

Arvonnan toteuttaja: Kesko Oyj, K Digital PL1 00016 Kesko

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole K-Market Oy:n, Kesko Oyj:n ja K Digitalin henkilökunnalla sekä niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 2.5.- 25.8.2019 ajanjaksolla tuotteen oston rekisteröiminen K-Plussa-kortilla K-MARKET-KETJUN MYYMÄLÄSSÄ.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 2.5.- 25.8.2019 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

4. Osallistuminen

Osallistua voi ostamalla 2.5.- 25.8.2019 K-Market myymälöissä minkä tahansa tuotteen ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla.

5. Arvonta

Arvonnan palkintoina on 4 kpl Volkswagen Golf -autoja ja 8 kpl Nakamura -merkkisiä sähköpyöriä. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on noin 107 520 € (VW Golf auton arvo 21 900 €, Nakamura sähköpyörän arvo noin 2 490 € )

Kukin kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti toimii yhtenä arpana. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran.

Kesko Oyj/ K Digital arpoo voittajan arvonnan järjestäjän (K-Market Oy) lukuun ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan kuukausittain 5.6.2019, 5.7.2019, 5.8.2019, 5.9.2018. Kesko Oyj / K Digital pyytää voittajalta luvan henkilötietojen luovutukseen K-Market Oy:lle palkinnon luovutusta varten.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj / K Digital toimittaa voittajan nimen ja yhteystiedot K-Market Oy:lle. K-Market Oy maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli autopalkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisensa kyseisen palkinnon arvontaan hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla puhelinnumerolla ja sähköpostilla 2 viikon aikana arvonnan suorittamisesta, arvotaan uusi voittaja. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 2 viikon aikana arvonnan suorittamisesta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa K-Market Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

K-Market Oy ja Kesko Oyj / K Digital eivät vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

8. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman K-Market Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesko Oyj, Helsinki
Y-tunnus 0109862-8
PL 1, 00016 KESKO

Tämän palvelun osalta voit olla yhteydessä rekisterinpitäjään seuraavilla tavoilla: Sähköpostilla: tietosuoja@kesko.fi

Puhelimitse: 010 19 8604, ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

2. Mitä tietoja käsittelemme?

Tässä rekisterissä käsittelemme arvonnan tai kilpailun aiheesta riippuen seuraavia henkilötietojasi:

Nimi ja yhteystiedot
Esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka Asiakkaan tunnistetiedot
Esim. Plussa-kortin numero, asiointia koskevat tiedot, kuten ostopaikka ja asiointipäivä Käytetyn laitteiston ja selaimen versio-, asetus-, tunniste- sekä verkkoselailutietoja
Kielivalintasi
Antamasi kilpailuvastaukset Ketjutoiminnan toteuttamiseen tarvittavia tietoja
Esim. osallistumiset ketjujen tai yhteistyökumppanien järjestämiin kilpailuihin tai tilaisuuksiin

3. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?

Tässä rekisterissä käsittelemme Keskon päivittäistavaratoimialan toteuttamien erilaisten arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämiämme henkilötietoja.

Arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämme tietoja, jotta voimme suorittaa arvonnan, olla yhteydessä arvonnan voittajaan ja palkita tällä tavoin arvontaan tai kilpailuun osallistuneita henkilöitä. Kulloinkin antamasi tiedot (esim. henkilötiedot, antamasi vastaukset kyselyissä tai tutkimuksissa, verkkoselailutiedot) voidaan yhdistää Plussa-asiakastietoihisi ja analyysin tuloksia voidaan käyttää K-ruokakauppojen, Keskon ja sen tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, markkinoinnin tai asiakaspalvelun toteuttamiseen ja tilastointiin.

Henkilötietojesi käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi. Katsomme, että meillä on oikeutettu etu käsitellä arvonnan tai kilpailun yhteydessä meille antamiasi tietoja palvelun toteuttamiseen, toteuttamisen kannalta tarvittavaan yhteydenpitoon sekä liiketoimintaamme asiakaslähtöisempään kehittämiseen. Tietojen käsittely ja analysointi mahdollistaa kohdistettujen ja räätälöityjen hyödykkeiden tai etujen tarjoamisen sinulle sekä liiketoimintamme palveluiden laadun parantamisen.

4. Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi palveluissamme seuraavasti:

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan päättymisen jälkeen. Palkittujen voittajien tietoja säilytämme arvontaverolainsäädännön mukaisesti kuluvan vuoden ja sitä seuraavien viiden vuoden ajan. Kirjanpitomme tositeaineistoon sisältyviä tietoja säilytämme kuluvan vuoden ja sitä seuraavien kuuden vuoden ajan.

5. Oikeutesi peruuttaa suostumus

Kun käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi olemalla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen tietosuoja@kesko.fi.

6. Mitä muita oikeuksia sinulla on?

Tietojen tarkastaminen Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, Kesko ilmoittaa käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei sekä toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista.

Tietojen korjaaminen Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi.

Tietojen poistaminen Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.

Tietojen siirtäminen Sinulla on oikeus saada meille itse toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti.

Käsittelyn vastustaminen Voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella osana liiketoimintaamme harkittuamme, ettei käsittely loukkaa henkilötietojesi suojaa. Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisiin syihisi vedoten.

Käsittelyn rajoittaminen Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

7. Kuinka käytät oikeuksiasi?

Keskolla on tietosuojaportaali osoitteessa www.kesko.fi/tietosuoja. Portaalissa voit tehdä toimenpidepyynnön tunnistautumalla vahvasti pankkitunnuksillasi. Portaalin kautta saamaamme pyyntöön vastaamme ensisijaisesti portaalin kautta ellet nimenomaan pyydä muuta toimitustapaa.

Mikäli et halua tai voi käyttää portaalin palveluita, voit myös lähettää meille henkilökohtaisesti allekirjoittamasi pyynnön kirjeitse yllä mainittuun osoitteeseen. Merkitse kuoreen ”tietosuoja”. Tällaiseen pyyntöön vastaamme kirjeitse. Mikäli vastaus sisältää henkilötietojasi, toimitamme kirjeen henkilökohtaisena kirjattuna kirjeenä. Kirjettä ei voi kuitata vastaanotetuksi kukaan muu kuin vastaanottajaksi merkitty henkilö. Näin varmistamme kirjeen oikean vastaanottajan ja tietojen luottamuksellisuuden.

8. Tietoja henkilötietojen vastaanottajista

Kesko rekisterinpitäjänä käsittelee henkilötietoja itse, mutta käyttää myös apunaan erilaisia palveluntuottajia. Kesko pyrkii käyttämään parhaita ja luotettavia yhteistyökumppaneita ja vastaa valitsemiensa palveluntuottajien toiminnasta henkilötietoja käsiteltäessä. Nämä palveluntuottajat voivat vaihdella, mutta niihin kuuluu:

- Tietotekniikka- ja järjestelmäpalveluiden tuottajia

Kesko Oyj:n eri yksiköille tai tytäryhtiöille sekä K-ruokakaupoille luovutetaan kulloinkin asian hoitamiseen vaaditut henkilötiedot mm. mahdollisten luvattujen palkkioiden toimittamiseksi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset.

9. Valitusosoitus

Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

10. Välttämättömät tiedot

Jotta voisimme kehittää K-ruokakauppojen sekä Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden toimintaa asiakaslähtöisemmäksi, palkita sinut ja noudattaa ketjutoimintaan liittyviä sopimuksia, on meidän käsiteltävä välttämättömiä henkilötietoja. Tällaisia tietoja ovat mm. nimi ja yhteystiedot.

11. Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin

Emme käytä tietoja muihin kuin tässä asiakirjassa ilmoitettuihin tarkoituksiin. Mikäli myöhemmin ilmenee uusia käyttötarpeita, informoimme sinua siitä ja tiedon käsittelyperusteesta. Tarvittaessa pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn uusia käyttötarkoituksia varten.

12. Tiedot, jotka on hankittu muualta kuin sinulta

Voit olla yhteydessä Keskon tietosuojavastaavaan, jos asiasi koskee henkilötietojen käsittelyä tai EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen perustuvien oikeuksiesi käyttämistä Keskon tai sen tytäryhtiöiden toiminnoissa.

Saat yhteyden Kesko Oyj:n tietosuojavastaavaan sähköpostitse
tietosuojavastaava@kesko.fi