Kilpailut
Osallistu arvontaan, voit voittaa laatikollisen Kivikylän grilliherkkuja

Osallistu arvontaan, voit voittaa laatikollisen Kivikylän grilliherkkuja

Kivikylän Kotipalvaamo on Suomen arvostetuimpia lihataloja. Suosion salaisuus on tinkimätön työ suomalaisen lihan ja laadun puolesta. Lihankäsittely on vanhan ajan käsityötaidetta, josta kertovat jo työntekijöiden ammattinimikkeet, kuten palvari, suolari ja makkaramestari. Kivikylän lihatuotteet ovat esimerkki siitä, miten paikallinen lähiruoka on aina parasta mahdollista - sitä lähellä kasvanutta vanhan ajan lihaa.

Kotipalvaamon lempilapsi on vuodesta toiseen sen oma makkara eli Huiluntuhti - lihaisa ja tumma grillimakkara, jonka miedot mausteet korostavat lihan makua. Huiluntuhti on A-luokan grillimakkaran, jonka lihapitoisuus on 87 prosenttia. Se sisältää vain suomalaista lihaa, ei jauhoja tai nahkaa.

Huiluntuhdin rinnalle saapuvat nyt napsahtamattomat uutuudet eli Kuoreton Huiluntuhti ja Kuoreton Kalkkuna grillimakkara. Makuisan maukkaat kuorettomat ovat huolettomia käyttömakkaroita, jotka voit pilkkoa suoraan keittoon, grillata perinteiseen tapaan tai pistellä suuhun ihan sellaisenaan. Tutut herkullisen mehevät maut ilman kuorta saavuttavat varmasti myös perheen pienimpien suosion.

Annamme arvottavaksi 3 kpl lihalaatikoita, jotka ovat täynnä Kivikylän grilliherkkuja. Yhden laatikon arvo on 170€. Palkintojen yhteenlaskettu arvo 510€.

Voittajat noutavat palkinnot omasta K-ruokakaupastaan.

Näin osallistut

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan!

Kilpailuaika

3.5.-3.6.2019

Voittajille ilmoittaminen

Palkinnot arvotaan 7.6.2019 mennessä ja toimitetaan voittajalle

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste