Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj Päivittäistavarakauppa
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki 

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Matka kahdelle Las Vegasiin  -arvontaan voi osallistua K-Ruoka.fi:n sivuilla jättämällä omat yhteystiedot arvontalomakkeelle.

Kilpailu on voimassa 1.5.-12.8.2018.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt (alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus). Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinto arvotaan yhteystietonsa jättäneiden kesken 13.8.2018

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

4. Palkinto

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan matkalahjakortti 2 hengelle Las Vegasiin.

Lahjakortti sisältää lentoliput Helsinki-Las Vegas 2 hengelle ja hotellimajoituksen 2 hengelle Las Vegasissa.

Palkinnon arvo 4000 €

5. Palkintoon liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Osallistujan tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.