Kilpailut
Voita kylmälaukullinen Hetki-mikroaterioita!

Voita kylmälaukullinen Hetki-mikroaterioita!

Oletko jo maistanut Hetki-mikroaterioita, joista ei tuoreutta tai makua puutu? Sarjasta löytyy neljä herkullista makua, joista löytyy vivahteita niin Välimeren, Meksikon kuin Aasiankin keittiöstä. Jokaisessa mikroateriassa on mukana myös tuoreita kasviksia ja mikä parasta, Hetki-mikroateriat pakataan mikrolämmityksen kestäviin kartonkirasioihin. Aterian jälkeen rasia on siis helppo kierrättää kartonkina.

Lämminhetki tuotteet 680 x 300

Hetki Lämmin aterioissa on neljä herkullista makuvaihtoehtoa, joihin tuoreutta tuovat babypinaatti, paksoi, tomaatti ja lehtikaali. Ruokaisuuden takaavat pasta, nuudelit ja riisi. Uutuusmakuna sarjassa on vegaaninen Teriyaki-tofu ateria. Hetki Lämmin ateriat on pakattu uuteen ympäristöystävälliseen, uunin ja mikron kestään kartonkirasiaan ja aterian jälkeen uuden ympäristöystävällisen pakkauksen voi kierrättää kartonkina. Tutustu Hetki-mikroaterioihin täältä!

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja voita kylmälaukullinen Hetki-mikroaterioita! Osallistuneiden kesken arvotaan kuusi kappaletta tuotepaketteja (arvo 55 €).

Näin osallistut

Vastaa alla oleviin kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-31.10.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Oletko maistanut Hetki-mikroaterioita?

  • Kyllä
  • En
  • En, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla
Säännöt
Rekisteriseloste