Kilpailut
Minkä paahtoasteen kahvi on suosikkisi? Vastaa ja voita vuoden kahvit!

Minkä paahtoasteen kahvi on suosikkisi? Vastaa ja voita vuoden kahvit!

Löfbergs on erikoistunut tummapaahtoiseen kahviin, ja ruotsalaisen kahvipaahtimon valikoimasta löytyy vaihtoehtoja täystummasta paahtoasteesta 5 aina keskipaahdettuun paahtoasteeseen 2 asti (asteikolla 1-5, 1 = vaaleapaahtoisin, 5 = tummapaahtoisin). Kerro, mikä paahtoaste on suosikkisi ja osallistu arvontaan. Kymmenen onnekasta voittaa vuoden Löfbergs-kahvit!

Crescendo, paahtoaste 5

Mitä tummempi kahvi, sitä intensiivisemmät aromit. Löfbergsin valikoiman tummapaahtoisin kahvi on paahtoasteen 5 Crescendo: voimakas kahvi, joka sopii täydellisesti nautittavaksi maidon kera.

Kharisma, paahtoaste 4

Tummapaahtoisissa kahveissa aromit nousevat esiin. Löfbergsin suosituin kahvi, Kharisma on paahtoastetta 4. Se on luonteeltaan tumma, maukas ja intensiivinen, ja maussa voi aistia hasselpähkinää.

Jubileum ja Magnifika, paahtoaste 3

Suositut Löfbergsin kahvit Jubileum ja Magnifika edustavat Löfbergsillä paahtoastetta 3. Jubileum on kevyesti tummaksi paahdettu kahvi, jossa voi aistia kukkaisia sävyjä ja pyöreää makeutta. Magnifika on kevyesti tummapaahtoinen, tasapainoinen kahvi, jossa voi aistia miellyttäviä kaakaon sävyjä.

Medium Roast, paahtoaste 2

Vaaleimmissa paahtoasteissa kahvin eri makuvivahteet korostuvat. Löfbergsin valikoimassa paahtoastetta 2 edustaa Löfbergs Medium Roast, jossa on runsaasti makua ja kevyen kukkaisat aromit.

K-Ruoka kuvituskuva 680x360

Näin osallistut

Kerro, mikä paahtoaste on suosikkisi ja osallistu arvontaan. Kymmenen onnekkainta vastaajaa voittaa vuoden Löfbergs-kahvit itselleen!

Kilpailuaika

1.1.-7.2.2021

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste