Kilpailut
Osallistu ja voita uusia Lumene-tehohoitoja

Osallistu ja voita uusia Lumene-tehohoitoja

Suosittu Lumene VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito on saanut rinnalleen kaksi uutta ihon eri tarpeisiin vastaavaa tehohoitoa: LÄHDE Kosteuttavan prebiootti-tehohoidon ja TYYNI Rauhoittavan & tasapainottavan hamppu-tehohoidon.

Hehku, kosteutus vai tasapaino? Kerro meille mitä ihosi kaipaa eniten ja voit voittaa kaikki Lumene-cocktailit kokeiluun! Osallistujien kesken arvotaan yhteensä kymmenen palkintoa (arvo 83 €/kpl).

Uudet tehohoidot kaikille ihotyypeille

Lumenen innovatiivisista kaksiosaisista tehohoidoista löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon – tarvitsipa ihosi hehkua, kosteutusta tai tasapainoa. Kerro meille mitä näistä ihosi kaipaa eniten:

1. Hehkua? VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito

Heleyttää ja virkistää sameaa ihoa palauttaen sen nuorekkaan hehkun. Sisältää kallisarvoisia pohjoisen marjoja: lakkaa, karpaloa ja puolukkaa.

2. Kosteutusta? LÄHDE Kosteuttava prebiootti-tehohoito

Tehokkaasti kosteuttava tehohoito täydentää ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista bakteeritasapainoa. Koostumus sisältää innovatiivista prebioottista suomalaista kauraksylitolia sekä mustikan siemenöljyä.

3. Tasapainoa? TYYNI Rauhoittava & Tasapainottava hamppu-tehohoito

Rauhoittaa rasittuneen ihon epämukavaa tunnetta ja häivyttää punoitusta jättäen iholle tasapainoisen tunteen. Tehohoito sopii erinomaisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä vaikka se sisältää öljyä, niin se ei tuki ihohuokosia. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa pohjoista luomuhampunsiemenuöljyä ja tasapainottavaa mesiangervoa.

Näin osallistut

Vastaa alla olevaan kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

9.-20.9.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajat arvotaan 23.9.2020 mennessä

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste