Mitä kokkaisit Pirkan Roosa nauha -tuotteista?

Mitä sinä kokkaisit Pirkka Roosa nauha -tuotteista? Osallistu kisaan ja voit voittaa 100 € arvoisen lahjakortin K-ruokakauppaan! 

K-ruokakaupat ja Pirkka ovat mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä kahdeksan Pirkka-kannatustuotteen voimin. Ostamalla kannatustuotteita autat. Niiden myyntihinnasta lahjoitetaan osuus Roosa nauha -keräykseen, jolla kerätään varoja suomalaiseen rintasyöpätutkimukseen sekä asiantuntevan syöpäneuvonnan edistämiseen.

Kampanjassa mukana olevat Pirkka tuotteet ovat:

Osallistu Instagramissa

Kokkaa haluamasi resepti Pirkka Roosa nauha -kannatustuotteista ja osallistu kisaan jakamalla Instagramissa kuva omasta taidonnäytteestäsi.Voit myös lisätä roosa-aiheisen ruokakuvan tunnisteilla @kruoka ja #roosanauha.

Osallistumisaika 26.9.-23.10.2016.

Osallistu Facebookissa

Facebookissa voit osallistua kisaan kommentoimalla K-ruoan ja/tai Pirkan Facebook-tilillä kilpailujulkaisuun mitä kokkaisit Pirkan Roosa nauha -kannatustuotteista. Osallistumisaika 26.9.-23.10.2016.

Säännöt

Arvonnan järjestäjä:
Ruokakesko Oy 
Satamakatu 3, 00160 Helsinki
00016 Kesko

Arvonta:
Palkinnot arvotaan 25.10.2016 mennessä ja voittaja ilmoitetaan @kruoka-Instagram-sivulla sekä K-ruoka Facebook-sivulla.

Palkinnot:
Yhteeensä 2 kpl 100 euron arvoisia lahjakortteja K-ruokakauppaan. Palkintojen yhteenlaskettu arvo 200 EUR. 

Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon. Mikäli sama henkilö arvonnan perusteella voittaisi useamman palkinnon, katsotaan henkilön voittaneen vain yhden palkinnon ja muut henkilön voittamat palkinnot arvotaan uudelleen. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Palkinnon tarjoaa Ruokakesko Oy, joka vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Järjestäjän vastuu:
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta:
Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Tämä kilpailu ei ole Instagramin tai Facebookin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram- ja Facebook -palveluja koskevia sääntöjä.

Järjestäjä ja muut Kesko-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat  julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia markkinointikanavissaan ilman erillistä korvausta. Voittajan nimi voidaan julkaista myös mainonnassa esim. K-ruoka-verkkosivuilla ja järjestäjän Facebook-kanavissa. 

Roosa nauha -keräys käynnistyy

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.