Mitä sinun lapsesi ostaisi? -arvonta

Kommentoimalla Facebookissa olevan videon alle 16.8. mennessä osallistut kymmenen Safkaa skideille -kirjan arvontaan. Lue alta kilpailun säännöt. 

1. Arvonnan järjestäjä
Ruokakesko Oy 
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki 

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Mitä sinun lapsesi ostaisi? -arvontaan voi osallistua K-ruoan Facebookissa ma 8.8.2016 – ti 16.8.2016 välisenä aikana (osallistumisaika päättyy klo 23.59). Arvontaan osallistutaan kommentoimalla postauksen alle.

Palkinnon arvontaan voi osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt (alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus). Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. 

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti. 

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoineiden kesken keskiviikkona 17.8.2016.  

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittaman osoitteeseen. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen. 

4. Palkinnot
Kaikkien kuvaan kommentoineiden kesken arvotaan 10 kpl Gullichsenin Safkaa skideille –kirjoja. Yhden (1) kirjan arvo on 26,60 euroa.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot 
Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. 

7. Arpajaisvero
Palkinnon tarjoaa Ruokakesko Oy, joka vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. 

8. Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista Ruokakeskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.