Kilpailut
Voita vuoden kahvit ja Nescafé Dolce Gusto -kapselilaite

Voita vuoden kahvit ja Nescafé Dolce Gusto -kapselilaite

Kansainvälistä kahvipäivää vietetään 1.10.2020. Päivän aikana juhlistamme kahvia, yhtä maailman suosituinta juomaa. Jo perinteeksi muodostuneen juhlapäivän teemana on rohkaista ihmisiä maistamaan ja nauttimaan erilaisia kahveja.

Kerro kumpaa Nescafé-uutuuskahvia, Nescafé Kulta Tumma Paahto 100g -pikakahvia vai Nescafé Dolce Gusto Cold Brew -kapselikahvia nauttisit kansainvälisen kahvipäivän kunniaksi ja osallistu arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vuoden kahvit ja upea Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus -kapselilaite. Palkinnon arvo on yhteensä noin 350 €.

Nescafé Kulta Tumma Paahto 100g on uusi tummaksi paahdettu kahvisekoitus, jonka intensiivistä ja aromikasta makua Nescafé-brändilähettiläs Minttu Räikkönen on ollut mukana kehittämässä.

Nescafé Dolce Gusto Cold Brew -kapselikahvi on trendikahviloista tuttuaa Cold Brew'ta eli kylmäuutettua kahvia ja nyt ensimmäistä kertaa kahvikapselina! Erittäin virkistävänmakuinen, karamellin vivahteinen kylmä kahvijuoma sopii hetkeen kuin hetkeen. Se valmistuu helposti ja nopeasti kotioloissa Nescafé Dolce Gusto -kapselikeittimillä.

Nescafe palkintokuva 600px 9-2020

Näin osallistut

Vastaa alla olevaan kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.9.-30.9.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kumpaa Nescafé-uutuuskahvia nauttisit kansainvälisen kahvipäivän kunniaksi?

  • Nescafé Kulta Tumma Paahto 100g
  • Nescafé Dolce Gusto Cold Brew -kahvikapselit
Säännöt
Rekisteriseloste