Osallistu Novelle Kalsium -kilpailuun ja voita kokki valmistamaan illallinen kotiisi

Osallistu Novelle Kalsium -kilpailuun ja voita kokki valmistamaan illallinen kotiisi

Novelle Kalsium on raikas, kaloriton, maustamaton ja hiilihapotettu vesi, josta saa luustolle tärkeää kalsiumia. Juoman sisältämä kalsium on kasviperäistä, joten se sopii kalsiumin lähteeksi myös vegaaneille ja maidotonta ruokavaliota noudattaville. Puolen litran pullo sisältää jopa 47% päivän kalsiumin tarpeesta.

Osallistu nyt kilpailuun kertomalla, miksi sinä valitsisit Novelle Kalsiumin ruokajuomaksi? Jätä myös yhteystietosi, niin olet mukana kilpailussa, jossa voit voittaa kokin valmistamaan illallisen sinulle ja seurueellesi omaan kotiisi.

Illallinen järjesteään neljälle henkilölle ja se räätälöidään rajoitteet ja toiveet huomioiden. Voittaja sopii illallisen tarkan ajankohdan ja ruokalistan erikseen kokin kanssa.

Palkinnon arvo on 800 euroa.

Näin osallistut

Valitse vastaus ja jätä yhteystietosi.

Kilpailuaika

1.4.-30.4.2019

Voittajille ilmoittaminen

Palkinnot arvotaan 5.5.2019 mennessä ja toimitetaan voittajalle

Miksi valitset Novelle Kalsiumin ruokajuomaksi?

 • Vegaanisuus – kasviperäinen kalsiumin lähde
 • Monipuolisuus – vaihtoehto maidolle
 • Raikas ruokajuoma – maustamaton kivennäisvesi lisätyllä kalsiumilla

Säännöt

Arvonnan säännöt:

 1. Arvonnan järjestäjä

Oy Hartwall Ab Hiomotie 32 00380 Helsinki

Myöhemmin "arvonnan järjestäjä".

 1. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Voittaja voittaa kokin valmistamaan illallisen omaan kotiinsa. Illallinen järjestetään neljälle henkilölle ja se räätälöidään rajoitteet ja toiveet huomioiden. Voittaja sopii illallisen tarkan ajankohdan ja ruokalistan erikseen kokin kanssa. Arvontaan voi osallistua 1.-30.4.2019 välisenä aikana osoitteessa www.k-ruoka.fi/kilpailut/novelle-kilpailu

Osallistut täyttämällä pyydetyt tiedot lomakkeeseen. Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

 1. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken 5.5.2019 mennessä.

Palkinto järjestetään voittajan ilmoittamaan Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei kahden (2) viikon aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

 1. Palkinnot

Arvonnan palkintona on kokki, joka valmistaa illallisen voittajalle ja hänen seurueelleensa voittajan kodissa. Illallinen järjesteään neljälle henkilölle ja se räätälöidään rajoitteet ja toiveet huomioiden. Palkinnon arvo on 800 euroa.

 1. Palkintoihin liittyvät ehdot

Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään arvontaan ja sen järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin henkilötietolain säännösten mukaisesti.

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

 1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

 1. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

 1. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajien nimet voidaan julkaista K-ryhmän sähköisissä kanavissa.