Osallistu ja voita upea Ooni Koda 16” pizzauuni

Osallistu ja voita upea Ooni Koda 16” pizzauuni

Delizie di Calabrian chiliherkut tarjoavat syyskaudelle maukkaan tulisia makuelämyksiä monenlaisiin ruokailuhetkiin. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa, mutta erityisen hyvin ne sopivat pizzaan, pastaan, italialaiselle leivälle, salaateille, grillatulle lihalle ja mereneläville.

´Nduja on pehmeä, levitettävä salami suoraan Italian Calabriasta. Valmistettu calabrialaisista chilipaprikoista sekä parhaista possun osista.

Bomba Calabrese on tyypillinen kasvipohjainen italialainen chiliherkku. Se on valmistettu calabrialaisista chilipaprikoista, kauden kasviksista sekä huippulaatuisista, tarkoin valituista herkkutateista.

Peperoncino on tulinen italialainen chiliherkku. Valmistettu calabrialaisista chilipaprikoista sekä laadukkaasta auringonkukkaöljystä.

UUTUUS Oliiviöljy Calabrian chilillä on oliiviöljy tulisten makujen ystävälle. Se tuotetaan perinteisillä menetelmillä maseroimalla kuivattua chilipippuria laadukkaassa oliiviöljyssä 30 päivän ajan. Tuotantotapa antaa öljylle luonnollisen ja puhtaan maun.

• UUTUUS Calabrian chilihiutaleet ovat karkeaksi rouhittua calabrialaista chiliä. Calabrian chilin miellyttävän aromikkaan maun ansiosta sitä voi käyttää monipuolisesti erilaisissa ruuissa. Parhaiten se tuo maut esiin Italialaisten keittiön antimista.

Vastaa kyselyyn ja olet mukana Ooni Koda 16” pizzauunin arvonnassa (arvo 499€). Pizzauuneja arvotaan osallistuneiden kesken yksi kappale, lisäksi arvotaan 10 kpl Delizie di Calabria tuotekasseja (arvo á noin 30€).

Näin osallistut

Vastaa alla olevaan kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-30.11.2021

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mihin sinä käyttäisin Delizie di Calabria -chiliherkkuja?

  • Pizzaan
  • Pastaan
  • Bruschetalle
Joku muu, mikä?
Säännöt
Rekisteriseloste