K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Osta Estrella-perunalastuja ja voita SUP-lauta!

Osta Estrella-perunalastuja ja voita SUP-lauta!

K-Market-logo-680x50

VOITA SUP-LAUTA!

Ostaessasi kaksi Estrella perunalastupussia 250-275 g K-Marketista 25.4.-29.5.2022 Plussa-korttia käyttäen voit voittaa FitNord Aqua 300 SUP-lautasetin. Arvomme kolme palkintoa, arvo à 499 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvontaan osallistuu ostamalla tuotteita myös K-Marketien verkkokaupasta.

Mikäli Plussa-kortti vielä puuttuu, onnistuu sen hankkiminen netistä. Ja mikä parasta, veloituksetta! Tilausohjeet täällä.

Onnea arvontaan!

KM Estrella Promo 0522 vaakadiginäyttö

Lisätietoja palkinnosta:

FitNord Aqua 300 lautasetti sisältää:

  • Ilmatäytteinen FitNord Aqua 300 SUP-lauta
  • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (laudan täyttö n. 5-10 min)
  • Kolmiosainen alumiinimela helpolla ja varmatoimisella pituuden säädöllä
  • Lautaan kiinnitettävä evä
  • Kantoreppu
  • Karkuremmi
  • Korjaussarja (sis. paikka ja venttiilin kiristystyökalu)
Näin osallistut

Osallistua voi 25.4.-29.5.2022 K-Marketin myymälöissä ostamalla kaksi kampanjatuotetta ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla.

PERUNAA PARHAASSA MUODOSSAAN

Estrella Herkku sipsi 275g ‒ se suolattujen perunalastujen klassikko. Kun raaka-aineena käyttää korkealaatuista perunaa, ei tarvita muuta kuin suolaa mausteeksi. Siksi tässä sipsissä perunan oma maku pääsee parhaalla tavalla oikeuksiinsa. Testaa myös dipattuna!

Estrella Manhattan Sourcream & Onion sipsi 275g - Pelkkä ajatuskin tästä perunalastusta saa veden kielelle! Kermaviili ja sipuli on ikoninen makupari, jossa kermaviili pehmentää sipulin kirpeyttä täydellisesti. Valitse siis hyllystä Manhattan ja saat taatusti lisää iloa päivääsi. Estrella Ranch & Sourcream sipsi 275g - Lempeän mausteinen Ranch & Sourcream perunalastu tarjoilee elämyksiä niin makunsa kuin rapeutensa puolesta. Kevyt poimutus takaa sen, että herkullista ranch-maustetta löytyy joka puraisusta! Kokeile tätä makua sekä dipattuna että ilman.

Estrella Paprika & Merisuola sipsi 250g Summer edition - Paprika & Merisuola on Estrellan uusi kausisipsi, jonka raikas paprikan maku tuo iloa joka puraisulla. Nauti koko pussi yksin tai hyvässä seurassa. Estrella Summer Onion sipsi 250g Summer edition - Summer Onion on Estrellan uusi kausisipsi, jossa on pehmeä sipulin maku. Tämä on sipsiksi ilahduttavan raikas, ja se sopii niin yksin herkutteluun kuin yhdessä jaettavaksi.

Kilpailuaika

25.4.-29.5.2022

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Säännöt
Rekisteriseloste