Voita Bosch-pesukone kotiin kuljetettuna!

Voita Bosch-pesukone kotiin kuljetettuna!

Pyykinpesu ja Perlana-pyykinpesunesteet osana huippu-urheilijan arkea

Emilia Bottas elää aktiivista urheilijan elämää. Pitkä huippu-urheilijan ura uinnin parissa vaihtui reilu vuosi sitten vähintään yhtä haastavan lajin - ratsastuksen - pariin. Emilia oli harrastanut ratsastusta jo uintiuransa aikana, mutta päätös satsata 100% tähän lajiin kypsyi vuosien varrella. Ja tavoitteet ovat tietenkin korkealla!

Aktiivinen elämä treenaamisineen, kisamatkoineen ja erilaisine edustustehtävineen edellyttää tarkkaa arjenhallintaa. Yksi näistä arjen rutiineista on pyykinpesu. Siinä Emilia luottaa Perlana pyykinpesunesteisiin.

”Vaikka tekstiilien lajittelu - niin pyykin värin kuin materiaalienkin suhteen - voi olla aikaa vievää puuhaa, on pyykinpesu juuri oikeaa pyykkityyppiä varten tarkoitetulla pyykinpesuaineella järkevää ja pienen vaivan arvoista. Perlanan laajasta valikoimasta löytyy oikea tuote jokaiselle tekstiilille: tummille, kirkkaan värillisille ja tietenkin urheilu- ja ulkoilutekstiileille. Lajittelemalla pyykin ja pesemällä sen oikealla pyykinpesuaineella voit lisätä tekstiilien käyttöikää ja pitää vaatteet pidempään uuden veroisina.”

Myös ympäristöasiat ovat Emilialle tärkeitä. Perlana pyykinpesunesteet valmistaa Henkel, joka on maailman johtavia pyykinpesuainevalmistajia. Yritys kiinnittää erityisen suurta huomiota kestävän kehityksen asioihin toiminnassaan. Henkel on palkittu kestävänkehityksen edelläkävijänä jo useana vuonna erilaisilla palkinnoilla ja tunnustuksilla.

”Myös pienillä arjen valinnoilla voit vaikuttaa ympäristöösi: pese aina mahdollisimman täysiä koneellisia, annostele pyykinpesuainetta oikea määrä - äläkä suotta pese pyykkiä liian korkeassa lämpötilassa. Pitämällä hyvää huolta vaatteistasi lisäät niiden käyttöikää – samalla säästät sekä luontoa että rahaa!”

Perlana pyykinpesunesteet löydät omasta K-Citymarketistasi!

Voita pesukone

Perlana voita pesukone 680

Osana kampanjaa arvomme 5kpl 500€ arvoisia Bosch-pesukoneita!

Näin osallistut

Vastaa kilpailukysymykseen, täytä tietosi lomakkelle ja paina "Osallistu".

Kilpailuaika

10.-30.4.2019

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Taloudessani pesemme eniten:

 • 1) Kirjopyykkiä
 • 2) Valkopyykkiä
 • 3) Lastenvaatteita
 • 4) Urheilu – ja ulkoiluvaatteita
 • 5) Muuta pyykkiä
Osallistumalla hyväksyn säännöt ja henkilötietojeni käsittelyn.

Säännöt

 1. Arvonnan järjestäjä
  Järjestäjän tiedot: Henkel Finland Oy, Äyritie 12 A, 01510 Vantaa Myöhemmin "arvonnan järjestäjä".
 2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
  Pesukone-arvontaan voi osallistua osoitteessa www.k-ruoka.fi/kilpailut/perlana-kilpailu 10.-30.4.2019 välisenä aikana.
 3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
  Voittajiin otamme yhteyttä 7.5.2019 mennessä henkilökohtaisesti. Mikäli emme tavoita kaikkia voittajia 15.5.2019 mennessä, arvomme tavoittamatta jääneiden voittajien pesukoneet uudelleen.
 4. Palkinto
  Palkintona arvotaan Bosch:in pyykinpesukone kotiin kuljetettuna. Arvomme yhteensä 5 konetta arvoltaan n. á 500€. (Huom. kotiinkuljetus ei sisällä asennusta.)
 5. Palkintoon liittyvät ehdot
  Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajiin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta ei 15.5.2019 mennessä kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajille, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
 6. Järjestäjän vastuu
  Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.
 7. Arpajaisvero
  Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.
 8. Muut ehdot
  Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista K-Citymarketin sähköisissä kanavissa.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesko Oyj, Helsinki
Y-tunnus 0109862-8
PL 1, 00016 KESKO

Tämän palvelun osalta voit olla yhteydessä rekisterinpitäjään seuraavilla tavoilla: Sähköpostilla: tietosuoja@kesko.fi

Puhelimitse: 010 19 8604, ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

2. Mitä tietoja käsittelemme?

Tässä rekisterissä käsittelemme arvonnan tai kilpailun aiheesta riippuen seuraavia henkilötietojasi:

Nimi ja yhteystiedot
Esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka Asiakkaan tunnistetiedot
Esim. Plussa-kortin numero, asiointia koskevat tiedot, kuten ostopaikka ja asiointipäivä Käytetyn laitteiston ja selaimen versio-, asetus-, tunniste- sekä verkkoselailutietoja
Kielivalintasi
Antamasi kilpailuvastaukset Ketjutoiminnan toteuttamiseen tarvittavia tietoja
Esim. osallistumiset ketjujen tai yhteistyökumppanien järjestämiin kilpailuihin tai tilaisuuksiin

3. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?

Tässä rekisterissä käsittelemme Keskon päivittäistavaratoimialan toteuttamien erilaisten arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämiämme henkilötietoja.

Arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämme tietoja, jotta voimme suorittaa arvonnan, olla yhteydessä arvonnan voittajaan ja palkita tällä tavoin arvontaan tai kilpailuun osallistuneita henkilöitä. Kulloinkin antamasi tiedot (esim. henkilötiedot, antamasi vastaukset kyselyissä tai tutkimuksissa, verkkoselailutiedot) voidaan yhdistää Plussa-asiakastietoihisi ja analyysin tuloksia voidaan käyttää K-ruokakauppojen, Keskon ja sen tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, markkinoinnin tai asiakaspalvelun toteuttamiseen ja tilastointiin.

Henkilötietojesi käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi. Katsomme, että meillä on oikeutettu etu käsitellä arvonnan tai kilpailun yhteydessä meille antamiasi tietoja palvelun toteuttamiseen, toteuttamisen kannalta tarvittavaan yhteydenpitoon sekä liiketoimintaamme asiakaslähtöisempään kehittämiseen. Tietojen käsittely ja analysointi mahdollistaa kohdistettujen ja räätälöityjen hyödykkeiden tai etujen tarjoamisen sinulle sekä liiketoimintamme palveluiden laadun parantamisen.

4. Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi palveluissamme seuraavasti:

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan päättymisen jälkeen. Palkittujen voittajien tietoja säilytämme arvontaverolainsäädännön mukaisesti kuluvan vuoden ja sitä seuraavien viiden vuoden ajan. Kirjanpitomme tositeaineistoon sisältyviä tietoja säilytämme kuluvan vuoden ja sitä seuraavien kuuden vuoden ajan.

5. Oikeutesi peruuttaa suostumus

Kun käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi olemalla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen tietosuoja@kesko.fi.

6. Mitä muita oikeuksia sinulla on?

Tietojen tarkastaminen Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, Kesko ilmoittaa käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei sekä toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista.

Tietojen korjaaminen Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi.

Tietojen poistaminen Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.

Tietojen siirtäminen Sinulla on oikeus saada meille itse toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti.

Käsittelyn vastustaminen Voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella osana liiketoimintaamme harkittuamme, ettei käsittely loukkaa henkilötietojesi suojaa. Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisiin syihisi vedoten.

Käsittelyn rajoittaminen Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

7. Kuinka käytät oikeuksiasi?

Keskolla on tietosuojaportaali osoitteessa www.kesko.fi/tietosuoja. Portaalissa voit tehdä toimenpidepyynnön tunnistautumalla vahvasti pankkitunnuksillasi. Portaalin kautta saamaamme pyyntöön vastaamme ensisijaisesti portaalin kautta ellet nimenomaan pyydä muuta toimitustapaa.

Mikäli et halua tai voi käyttää portaalin palveluita, voit myös lähettää meille henkilökohtaisesti allekirjoittamasi pyynnön kirjeitse yllä mainittuun osoitteeseen. Merkitse kuoreen ”tietosuoja”. Tällaiseen pyyntöön vastaamme kirjeitse. Mikäli vastaus sisältää henkilötietojasi, toimitamme kirjeen henkilökohtaisena kirjattuna kirjeenä. Kirjettä ei voi kuitata vastaanotetuksi kukaan muu kuin vastaanottajaksi merkitty henkilö. Näin varmistamme kirjeen oikean vastaanottajan ja tietojen luottamuksellisuuden.

8. Tietoja henkilötietojen vastaanottajista

Kesko rekisterinpitäjänä käsittelee henkilötietoja itse, mutta käyttää myös apunaan erilaisia palveluntuottajia. Kesko pyrkii käyttämään parhaita ja luotettavia yhteistyökumppaneita ja vastaa valitsemiensa palveluntuottajien toiminnasta henkilötietoja käsiteltäessä. Nämä palveluntuottajat voivat vaihdella, mutta niihin kuuluu:

- Tietotekniikka- ja järjestelmäpalveluiden tuottajia

Kesko Oyj:n eri yksiköille tai tytäryhtiöille sekä K-ruokakaupoille luovutetaan kulloinkin asian hoitamiseen vaaditut henkilötiedot mm. mahdollisten luvattujen palkkioiden toimittamiseksi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset.

9. Valitusosoitus

Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

10. Välttämättömät tiedot

Jotta voisimme kehittää K-ruokakauppojen sekä Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden toimintaa asiakaslähtöisemmäksi, palkita sinut ja noudattaa ketjutoimintaan liittyviä sopimuksia, on meidän käsiteltävä välttämättömiä henkilötietoja. Tällaisia tietoja ovat mm. nimi ja yhteystiedot.

11. Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin

Emme käytä tietoja muihin kuin tässä asiakirjassa ilmoitettuihin tarkoituksiin. Mikäli myöhemmin ilmenee uusia käyttötarpeita, informoimme sinua siitä ja tiedon käsittelyperusteesta. Tarvittaessa pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn uusia käyttötarkoituksia varten.

12. Tiedot, jotka on hankittu muualta kuin sinulta

Voit olla yhteydessä Keskon tietosuojavastaavaan, jos asiasi koskee henkilötietojen käsittelyä tai EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen perustuvien oikeuksiesi käyttämistä Keskon tai sen tytäryhtiöiden toiminnoissa.

Saat yhteyden Kesko Oyj:n tietosuojavastaavaan sähköpostitse
tietosuojavastaava@kesko.fi