Kilpailut
Osallistu ja voita liput 2 hengelle tapaamaan Valtteria ja Emiliaa

Osallistu ja voita liput 2 hengelle tapaamaan Valtteria ja Emiliaa

PERLANA pesee VALTTERI BOTTAS DUATHLONin pyykit!

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -maastoduathlon järjestetään kuvankauniissa Pajulahden maisemissa sunnuntaina 18.8.2019. Jo kolmatta kertaa järjestettävä perhetapahtuma kerää Liikuntakeskus Pajulahden ympäristöön iloisen joukon urheilijoita ja perheitä osallistumaan päivän monipuolisiin tapahtumiin. VBD-tapahtumassa kilpaillaan VB-Duathlon tittelistä ja Valtteri osallistuu itse miesten kilpasarjaan. Mahdollisesti kilpailuun osallistuu myös muita Valtterin F1 kuljettajakollegoilta, joten faneille ja perheille riittää paljon ihmeteltävää. Tapahtumassa yhdistyvät Valtterille tärkeät urheilu, kilpailu, luonto, kotiseutu ja perhe.

Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pyykit pesee Perlana. Olet tervetullut tutustumaan Perlana Pyykinpesunesteisiin osastollemme 18.8 tilaisuuden tapahtumakentällä. Samalla voit osallistua leikkimieliseen kilpailuun.

Perlana on ainutlaatuinen hoitava pyykinpesuneste. Perlana tuotteista löydät juuri oikean pyykinpesunesteen kullekin tekstiilillesi. Yksi suosikkituotteistamme on Perlana Sport. Se pesee urheilu- ja ulkoiluvaatteesi hellavaraisesti, poistaa hienhajun ja jättää tekstiiliin pitkäkestoisen miellyttävän tuoksun. Tuote säilyttää urheilutekstiilien kalvorakenteen sekä veden- ja tuulensuojan. Valtteri Bottas Duathlonin pyykit pestään Perlana Sportilla!

Perlana -pyykinpesunesteet löydät K-Citymarketeista!

Perlana Valtteri Bottas Duathlon 680x680px lowres

Tietoa Duathlon -kilpailusta

Järjestyksessään kolmas Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Lue lisää >>

Perlana sport 680x680

Osallistu Perlana -arvontaan:

Onnekkaimmat pääsevät myös tapaamaan Valtteri ja Emilia Bottasta lämminhenkiseen ”meet & greet” -tapahtumaan! Vastaa ja osallistu oheiseen arvontaan ja voita liput 2 hengelle tapaamaan Valteria ja Emiliaa 18.8 Urheilukeskus Pajulahteen! Arvomme myös 5 osallistumispakettia joko aukuisten Duathlon-matkalle (arvo 62€) tai leikkimieliseen perheduathloniin (arvo 20€).

Näin osallistut

Osallistu valitsemalla yksi vaihtoehto ja täytä tietosi lomakkeelle.

Kilpailuaika

1.-31.7.2019

Voittajille ilmoittaminen

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti

Oletko jo kokeillut Perlana Sport -pyykinpesunestettä?

  • Olen
  • En vielä
Säännöt
Rekisteriseloste