Kilpailut
Tunnetko kissasi maun – testaa ja voita PrimaCat-tuotesetti!

Tunnetko kissasi maun – testaa ja voita PrimaCat-tuotesetti!

Lemmikit ovat juontaja Ellen Jokikunnakselle tärkeitä perheenjäseniä, ja siksi niiden hyvinvoinnista huolehtiminen nousee prioriteettilistalla korkealle. Kissojen ruokinnan taitolajissa Ellenin kumppanina on PrimaCat, johon Ellen on luottanut jo vuosia.

PrimaCat-tuotteista voit tarjota kissallesi sen luontaisen ravinnontarpeen mukaista ja taatusti maistuvaa ruokaa jokaisella aterialla. Kunnioitamme aidosti kissojen luontoa ja hyvinvointia; PrimaCat-tuotteet sisältävät aina runsaasti lihaa eikä lainkaan vehnää tai lisättyä sokeria. Sarjassa on saatavilla myös täysin viljattomia vaihtoehtoja, jotka voivat sopia erityisesti herkkävatsaisille kissoille.

PC K-ruoka2021-06 Kuvituskuva 680x400

Kuten Ellen, jokainen omistaja on oman kissansa ruokkimisen taitolajin paras asiantuntija. Tiedätkö mikä on kissasi suosikkimaku? Entä lempikoostumus? Testaa pelin avulla mistä tuotteesta kissasi voisi tykätä ja voita PrimaCat-tuotesetti. Setti sisältää upean PrimaCat-kylmälaukun sekä termospullon kesäisiä piknik-päiviä varten. Kylmälaukku on täytetty maistuvilla PrimaCat-tuotteilla kissasi parhaaksi. Palkinnon arvo on noin 50 euroa.

Kilpailuaika

1.6.-30.6.2021

Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Testaa kissasi maku ja voita!