Kilpailut
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Voita vuoden PrimaCat-kissanruoat

Voita vuoden PrimaCat-kissanruoat

PrimaCat tietää, että kissojen ruokinta ei aina ole helppoa. Kissat voivat olla hyvinkin valikoivia ruokansa suhteen ja siksi niiden ruokinta voi olla usein turhauttavaa. Yhteinen ruokintahetki saattaa kissan ja hänen omistajansa yhteen – siinä on kyse välittämisestä, ystävyydestä ja rakkaudesta. Se on toden totta taidetta.

PrimaCat tietää jo yli 60 vuoden kokemuksensa ja näkemyksensä kautta, miten kissoja ruokitaan. Täydellisen ruuan tulee olla erinomaisen maistuvaa ja sen täytyy tukea kissan hyvinvointia. Uudistuneen PrimaCat-kissanruoan tuotteet on tehty aidosti lihansyöjälle; ne sisältävä runsaasti lihaa, ilman turhia täyteaineita, kuten vehnää, lisättyä sokeria tai keinotekoisia maku- tai väriaineita. Uudesta PrimaCat-tuotevalikoimasta löydät myös viljattomat vaihtoehdot herkkävatsaisille kissoille.

PrimaCat K-Ruoka Kuvituskuva 680x710px

Miten sinä ruokit kissaasi?

Kerro meille, mitä hullunkurista tai outoa olet tehnyt, jotta saisit kissasi syömään? Vai onko kissasi kenties harvinainen herkuttelija, joka syö mitä tahansa hänelle tarjotaan? Kerro alle omasta kissastasi ja voit voittaa herkullisia PrimaCat-tuotteita.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vuoden PrimaCat-kissanruoat (arvo n. 1000€) sekä 3 kappaletta PrimaCat-tuotepalkintoja (arvo 50€).

Näin osallistut

Täytä pyydetyt tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja paina Osallistu-nappia, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

29.3.-30.4.2019

Voittajille ilmoittaminen

Palkinnot arvotaan 2.5.2019 mennessä.

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste