Kilpailut
Laadukas ruoka kuuluu kaikille koirille - voita ja lahjoita vuoden PrimaDog-ruoat!

Laadukas ruoka kuuluu kaikille koirille - voita ja lahjoita vuoden PrimaDog-ruoat!

Oletko huomannut PrimaDog-pakkausten oikeassa ylänurkassa kuvakkeen, joka kertoo PrimaDogin sitoutumisesta hyväntekeväisyystyöhön? PrimaDogin kantava ajatus on, että kunnon ruoka kuuluu kaikille koirille. Paitsi että PrimaDog tuottaa ruokakuppeihin ruokaa, joka huolehtii koiran hyvinvoinnista, tekee PrimaDog hyvää koirille myös muilla tavoilla.

Jokainen koira ansaitsee rakastavan kodin, jossa sitä kohdellaan hyvin. Koska tämä ei ole itsestäänselvyys, PrimaDog kantaa vastuunsa tekemällä lahjoituksia koirien hyvinvointia edistäviin kohteisiin ympäri Euroopan. Jokainen ostettu PrimaDog-tuote kasvattaa hyväntekeväisyyspottia!

Koiran hyvinvoinnista huolehtiminen on helppoa PrimaDog-ruoilla! Nyt sinun on mahdollisuus voittaa oman koirasi vatsa vuodeksi täyteen laadukasta ja lihaisaa PrimaDog-ruokaa, ja lahjoittaa samanlainen määrä ruokaa itse valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen!

Ruokaa, jota on helppo suositella

Koirien ruokavalikoima on nykyään erittäin laaja ja se voi helposti tuntua koiranomistajasta melkoiselta viidakolta. Usein helpoin valinta koiran päivittäiseksi ravinnoksi on kuivaruoka. Laadukas kuivaruoka sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravinteet ja pitää koiran hyvässä kunnossa. Saadakseen palautetta kuluttajilta ja kuullakseen, miten ruoka arjessa toimii, PrimaDog testasi kaikille roduille sopivat kuivaruokansa Smartson-verkoston kautta Ruotsissa (Smartson Sweden, 2020).

Testaajien suosikiksi nousi erityisesti viljaton Lohi & Peruna -kuivaruoka, jota suositteli 97 % testaajista.

PD KRuoka-kilpailu 10-2020 KuivaruoatSmartson 680px

PrimaDog pitää tärkeänä, että kaikki tuotteet – täysravinnot, herkut ja puruluut – ovat helposti saatavilla. Siksi PrimaDog on tuonut super premium -laatuiset ruokansa erikoisliikkeiden lisäksi kauppoihin, joissa teet omat ruokaostoksesi. PrimaDog-sarjan löydät siis myös K-ruokakauppojen hyllyistä.

Näin osallistut

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa ja voit voittaa valitsemaasi PrimaDog-täysravintoa koirallesi vuodeksi, ja lahjoittaa samanlaisen määrän hyväntekeväisyyteen (arvo 680 €).

Tutustu tarkemmin PrimaDog-kuivaruokiin.

Kilpailuaika

1.10.-31.10.2020.

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti

Mitä PrimaDog-kuivaruokaa haluaisit tarjota vuodeksi koirallesi ja lahjoittaa hyväntekeväisyyteen?

  • Viljaton Lohi & Peruna
  • Viljaton Peura & Kalkkuna
  • Kana & Peruna
  • Lammas & Peruna
  • Kana & Peruna pienille koirille
Jos arpaonni osuu kohdallesi, mille hyväntekeväisyyskohteelle haluat lahjoittaa PrimaDog-täysravintoa?
Säännöt
Rekisteriseloste