Kilpailut
Voita muhkea PrimaDog-tuotesalkku!

Voita muhkea PrimaDog-tuotesalkku!

Maistuvuus, ystävän suositus, hyvinvoiva koiran vatsa – koiranruoan valintaan on monia syitä. Millä perusteella sinä valitset koirallesi ruoan? Kerro meille ja osallistu arvontaan, niin voit voittaa PrimaDog-tuotesalkun täynnä maistuvaa purtavaa koirallesi ja hyödyllisiä treenitarvikkeita sinulle (arvo n. 65 €).

PD KRuoka-artikkeli Kuvituskuva 680x400 tuotesalkku

Enemmän lihaa, ei vehnää

Liha on koiran ravitsemuksen tärkein elementti. Siksi liha on aina tärkein raaka-aine myös PrimaDog-täysravinnoissa. Haluamme, että koirallasi on parhaat lähtökohdat elää pitkä ja terve elämä. Siksi emme käytä vehnää, soijaa tai keinotekoisia maku- tai väriaineita ruoissamme. Koska olemme koiranomistajia itsekin, valmistamme ja suunnittelemme vain sellaisia ruokia, joita tarjoaisimme omille koirillemme. Olemme lisänneet kaikkiin kuivaruokiimme myös superfood-sekoituksen pohjoisia yrttejä ja marjoja tukemaan koiran hyvinvointia.

Haluamme, että PrimaDog-tuotteet – täysravinnot, herkut ja puruluut – ovat helposti kaikkien ulottuvilla. Siksi olemme tuoneet super premium -laatuiset ruokamme erikoisliikkeiden lisäksi niihin kauppoihin, joissa teet muutkin ostoksesi. PrimaDog-sarjan löydät siis myös K-Citymarketien hyllyistä.

Näin osallistut

Kerro alle omat valintaperusteesi ja jätä yhteystietosi, niin voit voittaa salkun täynnä PrimaDog-tuotteita koirallesi sekä laadukkaan CamelBak-juomapullon ja tuubihuivin sinulle.

Kilpailuaika

1.-31.1.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittaja arvotaan 3.2.2020 mennessä

Millä perusteella valitset koirallesi ruoan, ja mistä ostat sen mieluiten?

Osallistumalla hyväksyn säännöt ja henkilötietojeni käsittelyn
Säännöt
Rekisteriseloste