K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Elovena Pehmeä kaurapatukka – kuitua kuin pienessä puuroannoksessa

Elovena Pehmeä kaurapatukka – kuitua kuin pienessä puuroannoksessa

Suomen arvostetuimman ja rakastetuimman Elovena®-kaurabrändin välipalojen valikoima kasvaa. Ajatuksesta yhdistää herkulliseen ja kätevään muotoon Elovenan kaurapuuro ja suositut Elovena Välipalakeksit syntyi uusi runsaskuituinen, suomalaisesta kaurasta valmistettujen Pehmeiden kaurapatukoiden tuoteperhe.

Mukaan otettavien kätevien välipalapatukoiden joukossa on tilausta terveellisemmille vaihtoehdoille, mausta tinkimättä. Elovena Pehmeät kaurapatukat ovat nimensä mukaisesti kaurasta valmistettuja välipalapatukoita ja sisältävät runsaasti kuitua. Pehmeät kaurapatukat on leivottu rapsiöljyllä, minkä ansiosta niiden rasva¬koostumuksesta valtaosa on hyvää, pehmeää rasvaa. Kokonaissokerin määrä on pidetty maltillisena ja yhdessä patukassa onkin sokeria suurin piirtein vain pienen omenan verran.

Puuropatukat 3-2022-4447 680px

Välipalapatukoiden hyllyllä voi pää mennä pyörälle eri vaihtoehdoista. Elovenan tuotekehitystä ohjaa ajatus siitä, että syömisen ei pitäisi olla liian monimutkaista tai vaikeaa. Haluamme palauttaa syömisen ilon herkullisilla välipaloilla, joita voi nauttia hyvällä omatunnolla. Olemmekin mielissämme, että pääsemme nyt tarjoamaan suomalaisille ”puuropatukka”-työnimellä kasvaneet uutuustuotteet, jotka ovat ravitseva ja maukas vaihtoehto välipalapatukoiden valikoimaan.

Pehmeä koostumus, kaurainen rakenne ja suklaan, omenan ja marjojen maut saavat terveellisen maistumaan herkulliselta. Yksittäispakattuna Pehmeä kaurapatukka on helppo ottaa mukaan moneen menoon ja pehmeän rakenteen ansiosta kuljettaminen ja syöminen sujuvat ilman murusia. Pehmeille kaurapatukoille on myönnetty Suomen Sydänliiton Sydänmerkki.

Täyttävä ja runsaskuituinen, juuri sopivasti makea Pehmeä kaurapatukka suomalaisesta kaurasta. Makuina Tumma suklaa, Omena & Kaneli ja Karpalo, Vadelma & Mustikka. Pehmeät kaurapatukat ovat saatavilla yksittäin ja 6 kpl rasioissa.

Kerro mielipiteesi ja voita Elovena-kangaskassi ja Elovenan tuotteita! Arvomme vastanneiden kesken kolme 50 euron arvoista Elovena-tuotepakettia.

Näin osallistut

Vastaamalla alla olevaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-31.5.2022

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikä on tärkeintä välipalan valinnassa?

  • Pyrin valitsemaan välipalan, jonka ravintosisältö on mahdollisimman terveellinen ja ravitseva.
  • Välipalassa pitää olla ennen kaikkea proteiinia.
  • Välipalan tulee säilyä lämpimässä ja kulkea mukana laukussa tai taskussa.
  • Runsaskuituisuus on välipalan tärkein tekijä.
  • Tykkään kokeilla uutuuksia ja poiminkin välipalat usein hetken mielijohteesta, sen kummempia miettimättä.
  • Kotimaisuus on välipaloissakin merkittävin ominaisuus.
Joku muu, mikä?
Säännöt
Rekisteriseloste