Rokote turvaa pikku-Cheikhin elämän

Pampers-kampanjan avulla on suojattu jo 100 miljoonaa äitiä ja lasta jäykkäkouristukselta. Auta sinäkin pelastamaan lasten henkiä.

Senegalilainen Ami Seck hyppyyttää 1,5-vuotiasta poikaansa Cheikh Aliou Cisseä polvellaan. Onnellista parivaljakkoa katsellessa ei voi arvata, että kolme vuotta aiemmin Ami suri esikoisensa kuolemaa. Tämä menehtyi vastasyntyneenä jäykkäkouristukseen.

Ensimmäisen raskautensa aikana Ami ei saanut tarvittavia rokotuksia eikä päässyt terveystarkastuksiin, sillä hänellä ei ollut varaa matkustaa 30 kilometrin matkaa lähimpään terveyskeskukseen.
Raskaana olevien naisten jäykkäkouristusrokotukset ovat tärkeitä, sillä äidin rokotus suojaa myös vastasyntynyttä tartunnalta.

Amin tarina kertoo UNICEFin ja Procter & Gamblen 10-vuotisen kampanjan tuloksista. Senegal on yksi niistä 15 maasta, jossa vauvojen ja äitien jäykkäkouristuksesta on päästy eroon.

Toisen raskautensa aikana myös Ami sai tarvittavat jäykkäkouristusrokotukset, samoin hänen lapsensa synnyttyään. Nyt Amin ei tarvitse pelätä pienen poikansa puolesta.

Suomessa kampanjaa toteutetaan yhteistyössä K-ruokakauppiaiden kanssa. Tänä vuonna loka-joulukuussa järjestettävän kampanjan aikana jokaisesta ostamastasi Pampers-tuotteesta lahjoitetaan UNICEFille neljä jäykkäkouristusrokotetta suojaamaan äitejä ja vastasyntyneitä köyhissä maissa.

 

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.