Kilpailut
Herkullisella aterialla suomalaisen designklassikon Pastillituolin voittajaksi

Herkullisella aterialla suomalaisen designklassikon Pastillituolin voittajaksi

K-Market-logo-680x50

Voita Eero Aarnion suunnittelema klassikotuoli!

K-Market ja Saarioinen järjestävät kilpailun, jonka pääpalkintona arvotaan suomalaisen muotoilijan suunnittelema Pastillituoli. Maista Herkullinen arki -aterioita ja ja voita! Vuonna 1967 suunniteltu klassikkotuoli on nimensä mukaisesti pastillin muotoinen ja sitä on kehuttu aikojemme mukavimmaksi tuoliksi.

Osallistu arvontaan ostamalla K-Marketista Saarioinen Herkullinen arki -tuote ja vilauta Plussa-korttia kassalla oston yhteydessä, niin olet mukana arvonnassa.

Osallistumisaika on 4.-31.1.2021.

Palkintoon sisältyy Pastillituoli, jonka arvo on 1 725 euroa.

Saarioinen arvonta 600 x 300

Maista ja ihastu herkku-aterioihin

Saarioinen Häränmurekepihvi ja kermaiset kasvikset sisältää lihaisan naudanjauhelihapihvin ja miedosti maustetut kermaiset värikkäät kasvikset. Mehevän jauhelihapihvin raaka-aineena on suomalainen naudanliha.

Saarioinen Kalapihvit ja värikkäät kasvikset on kirjolohesta ja turskasta valmistettuja kalapihvejä raikkaassa sitruunakastikkeessa, kuohkeaa peruna-pinaattimuhennosta ja värikkäitä porkkanoita ja parsakaalia. Mahdollisimman vähän FODMAP-hiilihydraatteja.

Saarioinen Palapaisti ja perunamuusi on perinteisellä reseptillä pitkään haudutettua, mureaa ja täyteläistä naudanlihakastiketta sekä kuohkeaa perunamuusia. Palapaisti on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Klassikon tunnistaa aina!

Myös verkkokaupasta Plussa-kortilla suoritetut ostokset ovat mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

Katso alta arvonnan säännöt ja rekisteriseloste.

Kilpailuaika

4.-31.1.2021

Säännöt
Rekisteriseloste