Voita 500 € lahjakortti K-Supermarketiin

Voita 500 € lahjakortti K-Supermarketiin

K-Supermarket

Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille! Voittajiksi arvottiin Jutta, Nina, Suvi, Larisa, Raili, Marko, Annu, Sara, Katja, Anne ja Paavo. Onnea voittajille!

Supertarjouksia K-Supermarketeissa 31.1.-10.2.! Superpäivien kunniaksi arvomme yhdelletoista onnekkaalle 500 € arvoisen K-lahjakortin.

yhteistyökumppanit testi

Katso supertarjoukset

Näin osallistut

Täydennä lomakkeelle etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja vahvista täysi-ikäisyytesi. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Haluaisitko viikoittain sähköpostiisi sinulle sopivia ajankohtaisia ruokavinkkejä, tarjouksia, etuja lempituotteistasi, arvontoja ja tiedon kauppasi uutuuksista? Tilaa asiakaskirjeemme täyttämällä lomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi ja Plussa-korttisi numero sekä anna suostumuksesi sähköpostilla lähestymiseen.

Lopuksi lähetä lomake painamalla Osallistu-nappia.

Kilpailuaika

31.1.-10.2.2019

Voittajille ilmoittaminen

Arvonta suoritetaan 13.2.2019. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostilla, jos voitto osuu kohdallesi. Lahjakortin lähetämme lomakkeella ilmoittamaasi postiosoitteeseen.

Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj
K-Supermarket ketjuyksikkö
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

Yhteistyökumppani:
Oy Essity Finland Ab Itsehallintokuja 6 FI-02600 Espoo

2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voit osallistua 31.1.-10.2. täyttämällä tähdellä merkityt kohdat (etunimi, sukunimi, täysi-ikäisyyden vahvistaminen, sähköpostiosoite).

Samalla voit tilata sähköpostiisi viikkoittaisen asiakaskirjeemme, kun täytät lisäksi Plussa-korttisi numeron sekä annat suostumuksen sähköpostilla lähestymiseen.

Kun olet täyttänyt tiedot lomakkeelle, lähetä lomake painamalla Osallistu-nappia.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 13.2.2019. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse, ja palkinto toimitetaan postitse voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen.

4. Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä yksitoista (11) 500 euron K-lahjakorttia.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Yhteistyökumppani vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.