Voita matka aurinkoon

Voita matka aurinkoon

K-Supermarket

Osallistumisaika on päättynyt ja voittajaksi arvottiin Reetta Lahdesta. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajalle!

Olipa tuloksesi stressaaja, hälläväliä, hektinen tai alivireinen meiltä saat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi juuri sinulle sopivat vinkit. Uskomme, että tie omaan ja perheen hyvinvointiin kulkee vatsan, ei pilleripurkin, kautta. Syömällä monipuolisemmin vireystaso pysyy korkeammalla ja jaksaa paremmin.

Virtaa voit hakea myös auringosta! Osallistu Tjäreborgin matkalahjakortin arvontaan (arvo 1500€). Sillä pääsee vaikka ihanan rentouttavalle joogamatkalle.

Näin osallistut

Osallistut arvontaan, kun täytät alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite) ja vahvistat täysi-ikäisyytesi.

Haluaisitko sinulle sopivia ajankohtaisia ruokavinkkejä, tarjouksia ja henkilökohtaisia etuja lempituotteistasi sähköpostiisi? Tilaa sähköinen asiakaskirjeemme täyttämällä myös Plussa-korttisi numero ja anna suostumuksesi sähköpostilla lähestymiseen.

Lopuksi lähetä lomake painamalla Osallistu-nappia.

Kilpailuaika

7.1.-10.3.

Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle lähetetään sähköpostitse tieto voitosta ennen palkinnon postittamista.

Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj
K-Supermarket ketjuyksikkö
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

2. Hyvinvointiohjelman tilaaminen, arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voit osallistua täyttämällä tähdellä merkityt kohdat (etunimi, sukunimi, täysi-ikäisyyden vahvistaminen, sähköpostiosoite). Arvontaan voi osallistua 7.1.-10.3.2019.

Samalla voit tilata sähköpostiisi asiakaskirjeemme, joka sisältää juuri sinulle sopivia ajankohtaisia ruokavinkkejä, tarjouksia ja henkilökohtaisa etuja, kun täytät edellä mainittujen tietojen lisäksi Plussa-korttisi numeron sekä annat suostumuksen sähköpostilla lähestymiseen. Tämän jälkeen saat asiakaskirjeemme sähköpostiisi kaksi kertaa viikossa.

Lisäksi 7.1.-13.1.2019 välisenä aikana voit ilmoittautua samalla lomakkeella kaamospersoonasi hyvinvointiohjelmaan. Kun valitset lomakkeella myös kaamospersoonasi, saat 17.1.-7.2 sinulle sopivat hyvinvointivinkit sähköpostiisi joka torstai.

Kun olet täyttänyt tiedot lomakkeelle, lähetä lomake painamalla Osallistu-nappia.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 11.3.2019. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse, ja palkinto toimitetaan postitse voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 31.3. mennessä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen.

4. Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi Tjäreborgin matkalahjakortti. Palkinnon arvo on 1500 €.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.