Twinings-kilpailun säännöt

Arvonnan järjestäjät

Kesko Oyj Päivittäistavarakauppa
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

Oy Conaxess Trade Finland Ab
Malmin kauppatie 18
00700 Helsinki

Säännöt liittyvät K-Ruoan ja Oy Conaxess Trade Finland Ab:n yhteistyössä järjestämään Facebook-kilpailuun.

Kuinka arvontaan osallistutaan

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebook-postausta 12.10.-19.10.2017 klo 23.59.

Palkinnot ja palkintoihin liittyvät vastuut

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan kymmenen (10) Twinings-tuotepaketti. Yhden paketin arvo on 25 EUR. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on 250 EUR. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä Facebookissa. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, palkinnon saaja arvotaan uusi palkinnon saaja.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien työntekijät niistä yhtiöistä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailu osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

Järjestäjän vastuu ja arpajaisvero

Oy Conaxess Trade Finland Ab tarjoaa palkinnot ja suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kampanjaan liittyviä järjestäjän päätöksiä.

Muut ehdot

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity niihin. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook-palveluja koskevia sääntöjä.